Gripin'

kesinlikle, mekanı da merak ediyodum 2500 kişilik falan diyolar o ne lan saklıkent gibi, e öyleyse neden bu kadar beklediler :)

neyse cumartesi gelsin de. :bang:
 
taa nezaman geleceklerin bile afişi var valla(ışın karaca olur bu kişide) acaba iptal olduda haberimiz mi yok diye şüphe içerisindeyim doğrusu
 
Yineliyorum.... GRİPİN' grubunu eshefle kınıyorum.... Anti-gripin propagandası yapacağım... "Karışmasın Kimseler" adlı şarkıyla beni defalarca ağlattıkları için... Hiç mi vicdanları sızlamıyor bu arkadaşların... Bir dur diyecek yokmu bu şarkıya... Ben artık yoruldum ağlamaktan onlar yorulmadı ağlatmaktan... Son yıllarda icra edilmiş en iyi AŞK şarkısıdır benim için... Ve yıllar sonra bana ağlamayı hatırlattıkları için kendilerine ne kadar teşekkür etsem az... Malesef daha iyi yerleri hak ettikleri halde değerleri bilinmiyor.... Lütfen BİROL bey kardeşim bırakma gitmesin bırak korksun bağlanmaktan....
 
Hmm...
Çankaya Venue'de canlı performans nasıl olur diye merak etmiştim biraz endişelerim vardı, çünkü yanlış bilmiyorsam buradaki ilk canlı müzik organizasyonuydu, genelde elektronik müzik yapılan bir yer oldugu için biraz endişeliydim..
Endişelerimde de ne yazık ki haklı çıktım, bir Manhattan konserinde nasıl temiz süper aldığım sesi burada alamadım, gitar'in volumu dusuk, basda aynen klavyede bi garip yani Manhattan dedim başka birşey demedim..
Gripin sahneye çıktığında da ikinci şaşkınlığımı yaşadım, Arda bass gitarı eline aldı, "Aha dedim Evren hasta" =)- yoksa bu konseri kaçırmaz dı.. Sonrada Birol açıklama yaptı ama bence o gün orada evren olmalıydı sahne bütünlüğü bozuldu haliylen..
Bide büyük mekanda konser vermenin zorluğu, insanlar neye gelmiş belli değil gibiydi, çok fazla uğultu vardı, ilgisiz seyirci vardı .Heralde Mangaya gelenlerdir onlarda, insan böyle güzel bi kalabalığın, aynı güzellikte seyrinin olmasını aramıyor değil..
Yani şunu diyim; Ben daha iyi olduğunuzu biliyorum bi Manhattan konserini izledikten sonra, zaten albümünüzde var ama keşke daha güzel olsaydı bu gece...
Neyse sağlık olsun..
Biz sizin konserlere gelmeye devam ediyor olacağız, çünkü siz süppersiniz!!!
Birol bu konser süperdin, gercekten cok içten ruhunla yapiyosun bu işi, İlker biraz gününde değildi sanki ama onun o yüzünden eksimeyen gülücükleri yeter.. Her biriniz çok iyi ve kaliteli insanlarsınız, bu yüzden sizi çoğu gruptan bir kat daha fazla seviyorum..
Evrenn kalbimizi kırdın Evren=)-
Bi daha olmasın ya, lütfen=)-
Haydi iyi çalışmalar..
 
onu bunu bilmem

Yönetici Uyarisi: Forumda tamami renkli karakterle mesaj yazmak yasaktir. Ayrintili bilgi icin forum kurallarini okuyunuz..
 
BEST 2004 AVRUPA NIN EN İYİ 2. PROJESİ

"HEPATİTSİZ BİR DÜNYA İÇİN EL ELE"

MANGA & GRİPİN
ve
Grup Sentez Konseri...

Tarih :23 Mart Çarşamba

Yer :Kemancı Rock Bar da...

Saat : 20.30

Giriş : 12,5 YTL (bir yerli içki dahil)

iletişim : [email protected]
 
Aslında ben de gidemediğime çok üzüldüm ama aslında o afişteki gripin yazısının manga yazısı altındaki ezikliğini görünce iyi ki gidip de manga severler arasında sıkılmadığıma sevindim. Taklit grupların Gripin gibi çok sevdiğim grupların önüne geçmesi beni şaşırttı.
 
Afiş olayı tam bi saçmalıktı!!
Ben ve bir sürü insanında sinirlendiği konu buydu..
Ama diğer yandanda duruma "önüne geçmek" diye bakmamalısın ne de olsa bu iki grup kardeş grup, yani çok sıkı dostlar aralarında alt grup ya da headliner muhabbetinin gecmediğine, gecmeyeceğine ve her iki grubunda sahneye hangi sırada çıkarsa çıksın, bunu dert etmeyeceğine eminim seyircininde böle bakıyo olması lazım..
Zaten bir sürü sadece Gripin dinlemeye gelen ve Manga'dan önce çıkan seyircide vardı..
Ama dediğim gibi afiş olayı tam bi saçmalıktı!!
Kim yaptıysa, dikkatsizmiş..
 
Evet takmamak lazım yani sonuçta onlar sadece müziklerine ve o geceki performanslarına bakıyorlar.... gidemedim konsere ama Erinç'in anlattıklarına bakılırsa çok da iyi değilmiş... ama olsun yine de değerdi..... neyse....
 
unrealistic-teo demiş ki:
Ya hatta küçük broşür gibi olandan vardı bugün arkadasımın elinde ve gripin yazılmamış bile..Manga ve mor ve ötesi yazılmış :!: Sinir oldum ama ne diyim ya :evil:
ya da şöyle düşünür gidenler gripini görüncee "vayy be gripin de varmış.. adamlar süpriz falan mı yaptı ne buu oleyhhhh hadi eğlenelimm " gibisinden :D

süperlerr ya.. vokalin sese aşık oldum beeen :ask
 
yosun demiş ki:
unrealistic-teo demiş ki:
Ya hatta küçük broşür gibi olandan vardı bugün arkadasımın elinde ve gripin yazılmamış bile..Manga ve mor ve ötesi yazılmış :!: Sinir oldum ama ne diyim ya :evil:
ya da şöyle düşünür gidenler gripini görüncee "vayy be gripin de varmış.. adamlar süpriz falan mı yaptı ne buu oleyhhhh hadi eğlenelimm " gibisinden :D

süperlerr ya.. vokalin sese aşık oldum beeen :ask

Ses süper yaa..Hakkaten biitirio insanı :taptim

:arrow: Aynen öle ya süpriz olayı resmen 8O
 
Cok uzun zaman oldu sanıyorum yazmayalı.
Bir seyler icin ugrastik caldik,gittik geldik.Oncelikle Eskisehir ve Ankara da bizi izleyen herkese tesekkurler.Ankara konserinde once 10 gun memleket dısındaydım ve Istanbul da dış hatlardan iç hatlara geçerek Ankaraya geldim.Direk sahneye çıktık..Cok iyi bir performans olmamıs olablir,bunu yorgunluğa bağlamak istiyorum.
izleyenlere ,eşlik edenlere çok teşekkürler.
Eskişehir güzeldi.1 2 ay iceriside tekrar orada olacagımızı dusunuyorum.
Manga..Ben o adamları cok seviyorum.Bir cok gruptan ayrı tutuyorum..Samimiyetlerinden ve dostluklarından dolayı..Alt ust yan iliskisinden cok ote bir iliski var aramızda.Dostlar..Gercekten dostlar..Ve Ankara onların evi..Orada yanlıs olan ve bizi cok uzen sey afislerdeki sacmalıklardı.
Sıralama degil..Ama o afiş saçmalığı bizi çok üzdü.
Şimdi bugunden başlayarak 3 cuma Bronx var.
15 Nisan'da Bursa Resimli,23 Nisan'da Ankara Manhattan kosnerleri var.
12 konserlik bir universite turnesi de gundemde.
Bakalım ne olacak..

Bir diger yandan..Elalemin buyuk emek harcanan klibi pazar günü elimizde.Bir buçuğuncu albümümüz de 7 8 nisan da sizin elinizde olacak.
Albümde mixleri ile oynanmış 'Hikayeler Anlatıldı' albümü ve bir ikinci cd var.
Bu ikinci cd de ilk albume ait 5 parcanın bize buyuk haz veren ve cok farkli akustik duzenlemeleri,yeni iki parcamız ve 3 adet sarkıya ait konser kaydı var.
Umarım begenirsiniz..umarım edinirsiniz..
Akustikler, hayat mars etti,bazen,bosver,cok kisa,ruzgar..daha gencsin ve senle yarınım yok ki yeni sarkılarımız..elalem,uc ve karısmasın kimselerin (7:30 dk) konser kayıtları mevcut..

Web sitemiz tam olarak yayında degil ama konserleri takip etmek mumkun.

Herkese tesekkurler,saygılar,sevgiler..
 
Geri
Üst