Gripin'

Bende birkaç yorum yapmak isterim . Albümün genelini dinledim . Ancak denilen gibi bir prozodi hatası göremedim . En azından kulağıma batardı sanki . Şarkıda bilinen kalıpların kullanılması olayı bence gayet normal . Eğer Türkçe şarkılar yapıyorsanız (ki ben bundan yanayım) ne yazıkki minör kalıbın dışına fazla çıkamıyorsunuz . Çıkmak istediğiniz zaman zorlanıyorsunuz bunu yapan gruplarda var tabi . Ancak yaşadığımız ülkenin kültürünü elimizde olmadanda şarkılara yansıtabiliyoruz . Herneyse . Ben albümü beğendim . Grubun dahada iyi olacağına inanıyorum . Başarılar arkadaşlar .
 
ben gripini istanbul rokofest de izledim sahne performanslarını begendim acıkcasıı...sarkılarda güzel...basarılar dilerim çok çok ççok..özellikle elalemi bi değişik söyüolar bazen oynak bi müzikle :LOL: ...çok güzeller kısacası.. ;)
 
gripini bronxtan bu yana takip ediorum

solist birolun statik sesinden kurtulması şarkıları daha ii bi hale sokabilir...

buna rağman 2 albümlerini aldım ve istanbuldaki çoğu bar programı ve festival etkinliklerinde en önde isledim

saat 3 en ii parçaları zannımca

enerjileri yeter
 
:metal Birol'un sesi güzel.Kasetteki ilk 7 şarkı çok hoşuma gidiyor.Kasetin 2. basımında Daha gençsin diye bir şarkı var oda beni başka dünyalara götürüyor.
 
Gripin’in Hikayeler Anlatıldı albümü çok özel bir baskı ile yeniden piyasaya sunuluyor... Bugüne kadar çıktıkları bar programları ve rock festivalleri sayesinde kendilerine ciddi bir hayran kitlesi edinen gripin, geçtiğimiz yıl yayınladığı ilk albümleri Hikayeler Anlatıldı ile müzik piyasasına iddialı bir giriş yapmıştı.

Albüm, tek CD fiyatına iki CD olarak çıktı ve içerisinde toplam 20 şarkı (90 dakika) bulunuyor. Hikayeler Anlatıldı 2. Baskı albümü: Hikayeler Anlatıldı’nın yanı sıra yeni şarkılar, şarkıların farklı akustik yorumları ve konser kayıtlarını da içeriyor. Albümde bulunan 2. CD canlı olarak kaydedildi.Gripin’den hayranlarına bir sürpriz!

Grubun Hikayeler Anlatıldı albümü çok özel bir baskı ile yeniden piyasaya sunuluyor. GRGDN ve SONY BMG iş birliğiyle hazırlanan ve 21 Nisan’da HİKAYELER ANLATILDI 2. BASKI ismiyle piyasaya sunulacak olan albümde, yepyeni 2 şarkının ve ilk albümden 8 şarkının akustik versiyonları ile konser kayıtlarının bulunduğu bir bonus cd de yer alıyor.
 
Frame_buaz demiş ki:
crunch demiş ki:
Frame_buaz demiş ki:
saat 3 en ii parçaları zannımca

"üç" mü yani:)
hakkaten bomba parça!

bunları yazdıımda kafam bayaı güseldi... sen de üç ben diim 3

ehehe tamam yaf geyiğe sarıcak olay:)
ama güzel parça.. konu o burda.. ismi önemli değil de sadece bilinçsiz elalem'ci gripin fanları hata yapınca uyuz oluyorum.. yoksa sen yapabilirsin hata sorun değil:p
 
karışmasın kimseler bize :( :( dönse de karışmasalr...szölerden dolayı birolu kutluyorum....birol kardeşimin de adıdır...hem isimden hem de kardeşimin gripini çok sevmesinden dolayı birola sempatim var...her türlü dinnerim :p

ahhh ahhh karışmasın kimseler bize.... :( :(
 
:D albümünüz hayırlı olsun.gerçekten çok zevk alarak dinliyorum.özelliklede "karışmasın kimseler bize" adlı şarkınız müthiş...zaten bu şarkıdan sonra kasedi aldım.başarılarınızın devamını dilerim..destek vermeye hazırız biz :taptim ;)
 
ya sitelerine baktınız mı süper olmuş ya... böle bayağı uğraşmışlar .. bütün grup üyeleri ile ilgili bilgilere kolaylıkla ulaşıosunuz.( sadece resmin üstüne gelerek..:))
 
Her parçasını severek dinleyebildiğim gruplardan biri. Albümü tavsiye ettiğim dinleyen kişilerde genelde benim görüşümdeler. İnanıyorum ki ileriki zamanlarda da yapacakları işler kaliteli olacak. Albümde en sevdiğim parça "Üç" isimli parça.
 
Geri
Üst