Gripin'

2 kere canlı dinledim. Bir kere Yeni Melek' te Mor ve Ötesi' nin ön grubulardı. Ama baya eski, Manga falan tanınmıyordu o zamanlar. Bilette adları bile yazmıyordu ama sahneye çıkmışlardı. Yuhalanmışlardı. Bir kere de Converse Unimayfest' te .. Çok başarılı canlı performansları bence. Genelde slow parçalar olmalarına rağmen, izleyicinin ilgisini üzerlerinde tutmayı çok iyi başardıklarını düşünüyorum. Çok iyi grup. Kendi içlerinde bir grup olmaları çok hoşuma gidiyor. Sadece şarkı üretmeleri. Albüm çıkıyor, sonra video, daha sonra ise konserler .. İyi örnekler bence. Popularite içinde kaybolmamaları, ayaklarını yere sağlam bastıklarını gösterir. Müzik dünyasında yerlerini iyi belirlediklerini düşünüyorum ..
 
ben daha ''hikayeler anlatıldı 2''yi anlamadan yeni albüm çıktı.biraz acayip oldu kendi adıma bu durum.
tek sevdiğim şarkısı ''çok kısa''dır bu arada..
 
alın alın alın alın ve ısrarla alın albümü.... şuan itibariyle edinmiş bulunmaktayım nihayet... sanırım uzunca bir süre cd çalarımın içinden çıkmayacak bu albüm... altyapılar bitirdi beni... gümbür gümbür dedikleri şeyin ne olduğunu bu albümde çok ama çok iyi anlarsınız... öyle böyle değil... başlı başına insanı alıp götüren sözler o muhteşem müziklerle birleşince ortaya çıkan ürünün muhteşemliğini kalitesini anlatamam sizlere... deli gibi dinlemeyi arzuladığım dört ile başladım albümü dinlemeye bonus merakımdan dolayı bir iki dakika daha sıkıp dişimi bonusuda dinlemek yüzümde güller açtırırken bir yanda da gözlerimin dolmasına neden oldu... tek kelimeyle anlatılır mı bu albüm sanmıyorum... anlatılır mı onuda sanmıyorum..ısrarla dinlemek lazım... bir daha... bir daha... bir daha dinlemek lazım.. sindire sindire dinlemek lazım... tüketmemek lazım bir anda.. uzun ömürlü olsun... ki zira ortaya çıkan ürün yıllarca dinlenebilecek ve her dinlendiğinde içinizde bir yerlere derinlere dokunabilecek bir ürün.. kabuk bağlayan yaralarınızı kanatabilecek bir ürün... sizi dibe sürükleyebilecek bir ürün... fenalardayım... tatminlerdeyim... feci mutluyum.. dünya kadar sevinçliyim... 10 numara bir albüm... her şeyi ile muhteşem bir albüm... yüreğinize sağlık... emeğinize sağlık... :=) :=) :=)
 
albümü dün aldım insanın dinledikçe dinleyesi geliyo..sanane bundan bence en güzel şarkıları ama bu aldümde diğerleri gibi on numara..harika sözler harika altyapı çok beğendim..makinada iyilerdi ama tabiki konserlerindeki kadar değil..ellerine sağlık hepsinin bu albüm 2007nin en güzel hediyesidir bana :)
 
mukemmel bir album olmus hikayeler anlatıldı zaten cok basarılı bir albumdu bu onun devamı niteliginde olmus. aynı hikayeler anlatılmaya devam edilmis. duetlerin hepsi cok basarılı ama emre aydınla sesleri mukemmel bir uyum gostermis birolun o sarkıyı baska kimse bu ikili kadar hissederek ve hissetirerek soyleyemezdi ki bu sarkıda emre aydının agırlıgı hissediliyor kemanlar falan derken bir an afili yalnızlık albumunu dinliyor sanabilirsiniz kendinizi. son zamanlarda cıkan en basarılı albumlerden birisi kısaca bu album. boyle kahpedir dunya,sensiz istanbula dusmanım,sustukların buyur icinde,zor geliyor ve dort en vurucu parcalar albumde. ayrıca ilk albumdeki ucu sozler ve konseptle cok iyi baglamıslar dorde...
 
Geri
Üst