Gripin'

qataloq demiş ki:
desiree_ant demiş ki:
bende ilk kez dün dinledim albümü ve cook begendim.favori parcam seninle yarınım yokki.sözleri muhtesemmm!!

"HAYATIMSIN" CÜMLESİNDE
GİZLİ ÖZNE SANMIŞTIM KENDİMİ...

Yalnız bu bahsettiğin parça son albümde değil, bundan bir önceki albümdeydi ki o albüm de Hikayeler Anlatıldı (Akustik) adıyla çıkmıştı. 2 yeni parça vardı içinde ve biri de buydu.
:=) uyardıgın için tesekkür ederim.arkadasım dün bana msnden yollamıştı sarkılarını son albüm diyee ....:LOL: bir yanlışlık oldu galiba yada hepsini bi klasörde toplamıstı belki herneydiyse artık ..ama ben ilk kez dinledim gercektende bu sarkılarını.gripin hayranı degilim...yalan yok yani :=)
 
Son albümde Gripin kendini aşmış resmen ve "Gripin" adını hak eden muhteşem bir çalışma koymuşlar ortaya. Her dizesi özenle yazılmış bir albüm. Baba Mesleği ise albümün doruk noktası.. Tebrikler..
 
klibi izlerken bu şarkının 'Barda' filmine çuk diye tabir ettiğimiz bi şekilde oturacağına kanaat getirdim üçnoktabir in şarkısıda güzel fakat bu şarkıda olsaydı herşey daha bi güzel olurmuş bence... amaan neyse ben uykusuzum biraz böyle kendiliğimden saçmalayıp duruyorum...
 
yüxexesi izledim program ''böyle kahpedir dünya'' videosu ile başladı..
ve ardından gelen performanslar
''zor geliyor''
''sana ne bundan''
emreaydın düet ile ''sensiz istanbul'a düşmanım''
ve ''sustukların büyür içinde''
ve ferman akgül düeti ile ''baba mesleği''
ve kapanış ''böyle kahpedir dünya'' canlı performansı ile oldu....
bu program bana çok kısa geldi yaa
sanki çabucak bitti...
şimdi pazar günü tekrarını izlemek ümidim...
çok güzeldi, pek güzeldi
 
tekrar tekrar izlenesi, güzel bir yüxexes oldu...
ben özellikle bu seferki "sensiz istanbul´a düşmanım" düetinden çok başka bir tat aldım... kesinlikle enfesti...
 
dün aksam mükemmeldiler
hakkaten süper bi programdı
bu adamlar süper
elit insan hepsi
yollari acik olsun
bizede desteklemek düser
 
vespago demiş ki:
arkadaslar bu adamların konser tarihleri ile ilgili bilginiz varmi
vesselam
sabıır diyoruz o konuda..
nisan ortalarında istanbul da olacakmış ilk konser... nisan sonu mayıs başı turne başlangıcı olur sanırsam... şu anda açıklanan kesin tarihler mevzubahis değil ne yazık ki.. beklemedeyiz sabırla...
ama duyduk ki 31 martta ankarada imza günü varmış..
 
Hikayeler Anlatıldı gibi başarılı bir albümle birlikte bazı kaygılara kapılmıştım.Oldukça başarılı bir albüm ve gripin'in çıtayı yükseltmesi.Peki bu başarının devamı tek albümde mi kalacaktı yoksa gelecek albümlerdede bu başarı sürecekmiydi?

Şahsi düşüncem 2.albümün ilk albüme kotarılıp,bir coverla bezendikten sonra dinleyicilerle buluşacağı yönündeydi.Bu yüzden 2.albümü birtakım soru işaretleri ile beklemiştim ve sorularımın yanıtı geldi.

Kendi adını taşıyan bu albüm kesinlikle Hikayeler Anlatıldı albümünün gölgesinde kalmamış bilakis gerek sound gerek düzenlemeler gerek sözler bakımından ilk albüme oranla oldukça başarılı olmuş.

Elektronik altyapılar ve düzenlemeler oldukça güzel olmuş.Arda İnceoğlu ve Evren Gülçığ'ı bu noktada tebrik etmek istiyorum.Ayrıca olduğu kadar adlı şarkıda Öztürk'ün Vasiyet adlı albümünün soundunu hissettim.Öztürk'ten de bu şarkıyı duymak hoş olurdu.

Albümün genel soundu açısından ilk albümdeki çizginin korunduğu kanısındayım.
Emre Aydın'la birlikte yapılan sensiz istanbul'a düşmanım gerçekten çok hoş bir parça olmuş.Sözlere dikkat derim.Kanımca albümün en sağlam parçası.

Albümdeki en zayıf parça ise Ferman akgül ile söylenen Baba Mesleği olmuş.Albümün genelini kesinlikle bozuyor.Neyse biraz da kusur olsun albümde.

Son söz olarak bundan sonra Gripinden gerçekten ciddi işler bekliyorum.Ki zaten grup her geçen zamanla birlikte müzikalitesini yükseltmekte.Ellerinize sağlık diyorum.
 
Geri
Üst