Gripin'

'hiç gelme gideceksen' , 'Dört', 'sustukların büyür içinde' bu parçalar hakkaten çok derin ve sağlam parçalar olmuş.Tebrikler....
 
3 haziran izmir ve 9 haziran ankara (anki rock fest 07) var şu an için bilinen.

ama temmuz ayında bir turne daha var orası ayrı :)

3.klip de eylül ayında geliyor...

gripinfan'a gelince geçici olarak bir server sorunu yaşıyoruz, en kısa zamanda normale dönecek.
 
gripine bayılıyorum alanyada bize muhteşem bir konser syrettirdiler. 1 saat 15 dk sürdü ama olsun çok güzeli. Alanya Alanya olalı böyle konser görmedi :)
 
ilk albümleri iyiydi. son albümleri daha da iyi olmuş.
ama kaygılandığım nokta grubun giderek populer hale gelmesi. rock müzikle uzaktan yakından alakası olmayan insanların dilinde şarkılarının dolanması.
ama ne olursa olsun daha da iyiye doğru gidiyorlar.
 
abuk demiş ki:
kaygılandığım nokta grubun giderek populer hale gelmesi. rock müzikle uzaktan yakından alakası olmayan insanların dilinde şarkılarının dolanması.
ama ne olursa olsun daha da iyiye doğru gidiyorlar.

evet bence de dinleyici kitlesinde bir değişim var, daha doğrusu popülaritenin getirdiği bazı ekler oldu. Özellikle son albümdeki "böyle kahpedir dünya", "sensiz istanbul'a düşmanım" gibi parçaların etkisiyle Gripin' i yeni çıkmış bir grup gibi dinleyen dediğin gibi rockla alakası olmayanlar var. Grubun yakaladığı bu çıkışın çabuk tüketilmesi çok kötü olur ama gerçek Gripin' dinlerleri hep ayırt edilir nasıl olsa. Hem de iyi müzik hep iyi müzik olarak kalır yine ;)
 
:( çok yogundum aöf sınawları wardı konserin önunden gectım ama otobusten ınıp dinlicek gücü bulamadım kendıme izmirdeki konser nasıldı arkadaslar biraz bahsetsenize :(
 
Geri
Üst