Gripin'

dalgalandım da duruldum klibinin kırkı çıktı artık.. büyüdü ele avuca sığmaz oldu.. yeni yeni bebeler yapmalı... 4. video klip geliyor gripin'den.. albümün ses getiren düetlerinden olan pamela zor geliyor parçası için klip çekimleri bugün başlıyor.. bugün gepgenç festival kapsamında santralist'de sahne alacak gripin aynı zamanda zor geliyor parçasının klip çekimlerinin bir kısmınıda gerçekleştirmiş olacak.. bilgi üniversitesi sinema televizyon bölümü öğrencileri tarafından gelen teklifi değerlendiren gripin, hem kendilerine hem de dinleyenlerine yeni bir sürpriz hazırlamış oldu..
 
ohh ohh mis...
ne güzel haber bu böyle...
"sustukların büyür içinde" ye beklerken yeni klibi yine bir sürpriz... zira 3. klip haberinden beri beklenmektedir "sustukların büyür içinde" tarafımdan... bakalım yeni klip "zor geliyor" a geliyormuş eeee iyide oluyor... hayırlı olsun...
sağolsun gripin
ama bu bünye bekler "sustukların büyür içinde" ye de bir klip...
 
klip konusunda kararsız olduklarını düşündüğüm grup oldu yeni duyduğum haberden sonra

haber ki

"Gripin 'Zor Geliyor' adlı parçaya bu haftasonu klip çekecektir fakat şuan için yayınlanmayacaktır.. yayınlanma tarihi Aralık ayı civarındadır..

Bu sebepten ötürü Zor Geliyor'un öncesinde 4. klip olarak 'Sustukların Büyür İçinde' yayına girecektir.. onunda muhtemel çekim tarihi Eylül ayıdır..
"

düet klip üstüne cover şarkıya klip onun da üstüne yine düet olsun istememiş gripin beyler o sebeplen de böyle bir değişiklik olmuşş ee hayırlı olsun diyeyim bir kez daha... sonuçta "sustukların büyür içinde" ye daha önce kavuşacağım... tabi eğer yine karar değiştirmesse gripin - im beylerim.... :?
 
25 Mayıs 2008 @ Mersin - Silifke

23 Mayıs 2008 @ İzmir (Ooze Venue)

22 Mayıs 2008 @ İstanbul - Kadıköy

17 Mayıs 2008 @ İstanbul Parkorman Unifest

15 Mayıs 2008 @ Edirne Trakya Üniversitesi

14 Mayıs 2008 @ İstanbul Marmara Üniversitesi

9 Mayıs 2008 @ İstanbul Kültür Üniversitesi

8 Mayıs 2008 @ Hatay

2 Mayıs 2008 @ İstanbul - Heybeliada
 
14 Mayıs Marmara veeee 22 Mayıs Kadıköy :)
İkisi de benim gidip görüp deliler gibi eğleneceğim konserlerdir.
İyi ki varlaarr, iyi ki yanıbaşımızda konserler veriyorlarr :)
Daha şimdiden heyecanı sarmış durumdaa :) Hadi bakalımm..
 
ve ve ve

15 Mayıs - Trakya Üniversitesi 15. KÜLTÜR SANAT VE 25. SPOR ŞENLİKLERİ kapsamında

Trakya Üniversitesi - AyşeKadın Yerleşkesi Futbol Sahasında
Saat : 20.30' da gripin konseri

ayrıca;

gripin 09.05.2008 tarihinde habertürk'te 23.30 da yayınlanan saba tümer'le bu gece programına konuk olacak.
grup saba tümer'le yapacağı sohbet eşliğinde aynı zamanda performansta sergileyecek - miş.
 
Kadıköy´de olacak olan konser hakkında bir Kadıköy´lü olarak söyleyebileceğim İstanbul Kültür haftası vb. gibi bir etkinlikten ötürü Kadıköy meydanında gerçekleştirilecek-imiş. İnternetten küçük bir araştırma yapıldığında o tarihte gerçekleştirilecek böyle bir organizasyon çıkıyor ama yine de emin değilim. Vakti gelmeden anlayamayacağız zira afiş falan yok ortalıklarda henüz.
Aynı aramalarda aynı gün Kadıköy´de Dinar Bandosu diye de bir grubun sahne alacağı yazıyor lakin aynı organizasyon mudur değil midir bilemiyorum. Sanırım kalabalık ve coşkulu bir gün olacak Kadıköy için ;)

bunun dışında Marmara üniversitesi şenlikleri için de kombine bilet fiyatları belirlenmiştir. 12-16 Mayıs arası gerçekleşecek olan şenliklerde 30 ytl kombine bilet alınarak bütün konserlere katılınabilicek-ki bu bizim yapacağımız şey- :)
Bir hafta içinde şu havalar da düzeldi miiiiiiiiiii, tamamdır, şenlik, gripin'... daha ne olsun yahu :)
 
Maramara şenliklerinin Gripin, Feridun düzağaç, Nev, Emre Aydın ve Yeni Türkü kombinesi bundan ibaret 30 ytl tek konser 8 ytl kısa hesap
(Gripin - Feridun Düzağaç 16 ytl benim hesabım bu yerim kombineyi)
geçen sene kıraç gelmişti özlem tekinle ondada aynı duygulara kapılmıştım; Nev le Gripini aynı anda dinleme ve sevme başarısı gösteren arkadaşlara hetorojen ve aile içi bir rock anlayışları olduğu için plaket verilmesi lazım, bu dandik organizasyonu düzenleyenlerin herbirini kutluyorum marmara ünivdende bu beklenir gelecek sene ne biçim bir tarz yaratacaklar allah bilir. Bu kadar amatör grubumuz var yazık
 
Seferi konserci olaraktan yarın Marmara´da, akabinde Edirne´de gripin' izleyecek olmanın mutluluğuyla yanıp tutuşan bir bünye olarak söylemeliyim ki Marmara şenlikleri her ne kadar güzel geçse de biraz kalabalık ve ezilme tehlikesiyle geçmekte. Şimdiden meraklılarına duyurulur ve bir de tabii üniversiteye erkenden ulaşıp sıraya girmekte fayda var yoksa saat 19:30 sularında tee kapıya kadar ulaşan berbat bir sırayla karşılaşınca önlemini almak zorunda kalıyor insan :?
 
birol abiciğim burada da buldum seni :D öyle dolaşıyordum sitede senin yorumların olduğunu görünce bir üye olayım da bakayım dünyanın en tatlı insanı neler yazmış bizlere dedim :D
çok süper bir insansın sen hep bizim ol,hem mutlu ol (B.S.M ye gelememişsiniz sanırım bir aksilik olmuş lütfen gelmeye çalışın çook özledim konserlerde sizi görmeyi) ;)
 
Geri
Üst