Başlangıç için uygun fiyatlı referans monitör tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba. Geçenlerde Zuhalden fiyatı çok uygun olduğu için behringer uphoria stüdyo kayıt seti almıştım. Açıkçası bilgisayarda kayıt vs. olayları hiç ilgimi çekmemişti şimdiye kadar. Ancak bu basit setin bile gayet tatminkar (en azından benim için) sonuçlar verdiğini görünce yavaş yavaş sarmaya başladı. Davul vs ekleyip çaldıklarımı kayıt da etmeye başlayınca bilgisayardan kalkıp amfinin yanına pek uğramaz oldum. Şimdi kulaklık yerine kullanabileceğim uygun fiyatlı bir monitör seti arıyorum.
Tamamıyle hobi amaçlı ve mix gibi işlerde kullanılmayacağını düşünürsek Kruzweil KS40A modeli işimi görür diye düşünüyorum.
Bunun dışında önerileriniz olursa sipariş vermeden dikkate almak isterim.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Tavsiyeniz için teşekkür ederim. Biraz araştırma sonucunda kruzweil siparişini verdim.
Eğer devam edecek olursam bir süre sonra daha yüksek performanslı bir sisteme geçeceğim.
 
Set olarak hangi seti aldınız? UM2 kart olanı mı yoksa UMC202HD kart olan seti mi aldınız? Nasıl gecikmesi, dip gürültüsü? Ben de az bir bütçeyle kart (hatta set) bakınıyorum. Behringerler çıktı karşıma.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
UM2 set aldım. Gecikme vs. yok. Yalnız 1 adet xlr girişi var. Aynı anda 2 mikrofon düşünüyorsanız bir üst modelini alabilirsiniz. Zuhalden 600 küsürlü bir rakama aldım ben. Gayet memnunum.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Dip gürültüsü konusunda daha önce başka kart denemediğim için referans alabileceğim bir model yok. Ancak rahatsız edici bir gürültü olmadığını söyleyebilirim. Karşılaştırma için youtube e bakabilirsiniz.
 
Geri
Üst