İstanbul Tünelde 2. el amfi/ses kartı alan bir yer?

Konuyu nereye açacağımı bilemedim. Elimde bir spider iv 15 ve umc22 var. Sarı sayfalarda uçuk kaçık rakamlar konmuş.

O yuzden ne o siteye koyasim geldi ki zaten pandemi surecinden oturu amfiyi denetmem belki bende vardır adama bulaşır belki adamda vardır haşır neşir olacak amfinin her şeyiyle denerken. Doğal olarak uygun gelmiyor şu an elden birine satış yapmak o yüzden dükkan tipi alım yapan bir yer var mıdır? Düşününce dükkanlar pandemi için daha sakat adam bir sürü kişiyle muhatap ama direkt elimdekileri satıp bir üst model bir şeylere yönelme imkanım daha hızlı olur. En azından direkt bir fiyat alıp bırakabilirim
 
Ona bakarsan girdiğin dükkanda sana bakan eleman da günde kaç kişiyle muhattap oluyor.. Düşündüğün mantıkla dükkan çok daha riskli bir seçenek..

Soruya gelecek olursak, dükkanlar para karşılığı satın almazlar ama sıfır bir ürün almak istersen sendekileri piyasa fiyatından daha düşük bir miktardan sayıp onun üzerinden bir indirim uygulayabilirler.
 
Bundan seneler seneler önce Tünelde Gözde Müzik ile bu çeşit bir alışverişe girmiştim. Hala yapıyorlar mıdır ya da hala dükkanları açık mıdır bilemiyorum ama aklıma gelince söyleyeyim dedim. Gitar, pedal ve amfi vardı. Bir kısmını takaslı düşünmüştüm. Sanırım gitarı da satıp parasını vermişti. Yani satmadan ikinci el olarak parasını vermezler. Tabii o zamanlar netten ikinci el satışları böyle değildi. Artık komple yapılmıyor olabilir. Yine de bir telefonu falan bulup sorabilirsiniz. Belki hala benzer şekilde çalışıyorlardır.
 
Eskiden tek tük vardı alan yerler ama ölü fiyata .... bu devirde sanmam kimse uğraşsın. En iyi ihtimal konsinye koy vitrine derler satılırsa komisyon alırlar ya da 10 liraya filan alırlar yedek parça olsun diye. Sitelere satışa koymak daha mantıklı.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Ona bakarsan girdiğin dükkanda sana bakan eleman da günde kaç kişiyle muhattap oluyor.. Düşündüğün mantıkla dükkan çok daha riskli bir seçenek..
Tam aynısını da düşünüp yazdım,

İkisi de riskliyken ölü fiyata da olsa bari beraber satıldıklarında bir üst modele geçebiliyordum ses kartında. Benim aldığım 2. El gitarin arkasında kaplaması kocaman çatlamıştı 5 yıldır cayır cayır kullanıyorum fakat bazı insanımız haklı olarak takıntılı olabiliyor bu tarz şeylere.

İllaki evden çıkarmamış da olsam 5 yıllık amfide bir çizik bir şey vardır gelip bakılıp "meh" yapıp gidilecek dönemde olmadiğımız için hızlıca satabilmek adına dükkanlar hakkında bilgi alayım dedim. Ama dediğiniz üzere sitelere ilan koyup videolu falan paylaşmak daha mantıklı gözüküyor. Teşekkürler yardımlar için
 
Geri
Üst