Deli Pena (Ankara)

Merhaba Deli Pena Hayranları :p

Deli Pena olarak "tıp zor!!" kavramını yıllar içinde yaşadık ama şu dönem daha yoğun bir şekilde mecburi hizmetler, nöbetler ve TUS çalışmaları ile daha yoğun yaşıyoruz. O yüzden konserlerimiz seyrekleşti. Ama işte bu senenin ilk konseri. Gazi Tıp White Coat Party'de 2 Aralık Cuma saat 20.40 gibi Overall'da çalıcaz. Gelirseniz görüşelim :)

http://www.facebook.com/event.php?eid=192471997501569
 
biraz geç de olsa teşekkür ederiz barisyilmaz3493 :) hala dinleyen birilerinin olduğunu görmek devam etme, yeniden başlama isteği uyandırıyor.
 
Valla alınmaca gücenmece yok ama yaptığınız şarkıların çoğu oldukça vasat.(Bazıları ortalamanın üstünde olsa da) Bence mixing olayını biraz daha önemsemelisiniz..Bir de lead gitar çalan eleman kendini biraz daha geliştirmeli düşüncesindeyim..

Saygılar
 
2008 ya da 2009 du, Gazi'de Alternatif sahnede çıkmıştık. İsminizi görünce dirkt tanıdım. Tabi ben o zamandan beri beş altı grup değiştirdim falan filan ama sizin hala devamediyor olmanız süper. Başarılar diliyorum. Takipteyim :D
 
Duyuru!!! Önemli!!! İşte fırsat!!!

Deli Pena yeni gitaristini arıyor!!!

Gitaristlerimiz şehir dışlarına taşındıkları için 1 tane gitarist arıyoruz. solo atabilen ama genç kızların sevdiği müziklerden de gizliden gizliye hoşlanan böyle rhcp, arctic monkeys, black keys gitaristleri tarzında müzikten , hatta ve hatta hayattan çok 1 beklentisi olmayan birini bulursak grubu eski şaşaalı olmayan günlerine döndürebiliriz diye düşünüyoruz :)

Haydi rastgele :)
 
Geri
Üst