opethian06 kullanıcısının son içeriği

  1. O

    Size Göre Overrated Berbat Grup

    başlığın amacı bu sanki:)) bir de müzikten en çok anladığı kabul görülen müzisyenlerin büyük çoğunluğu bizim sevdiğimiz metal-rock türünü takdir etmiyor bile. Gürültü olarak görüyor. geyik yapıyoruz kendi aramızda. Dimebagcileri kırdıysak affola:))
  2. O

    Size Göre Overrated Berbat Grup

    bunlar kişiden kişiye değişen tercihler, ikna etmek, ispatlamak zor. kendimce sebeplerim çok çok iyi denebilecek şarkılarının az olması olabilir, daha çok prla bir yere gelmiş olabilir. her birisinin benim içimde farklı bir sebebi var. ilk aklıma gelenler: U2 Queen Pantera
  3. O

    Rotting Christ

    bunu daha önce dinlememiştim. çok farklı bir soundu varmış, kör dinlemede rotting christ diyemezdim açıkçası. güzel şarkıymış. Teşekkürler öneri için. insomnium'un eski şarkılarında da aynı şeyi hissediyorum. masteringden mi kaynaklıdır nedir, gitarlar net duyulmuyor, vokaller çok tiz kalıyor.
  4. O

    Rotting Christ

    benzer hissi ben de yaşıyorum. sanki şarkıları ikiye ayrılıyor. birinde etnik seslerin bulunduğu, arka planda dua eden ya da lanet okuyan kadın diyalogları, bunlar ister istemez birbirine benziyor bir noktadan sonra ayırt edemiyorsun. diğer kısım da babalar gibi thrash yaptıkları şarkılar...
  5. O

    Rotting Christ

    Komuşumuz Yunanistan'dan Tolis kardeşlerin kurduğu çok güzel şarkılara sahip, elemanların çatır çatır çaldığı ve headbang yaptığı bir grup. 10 Aralık 2023 Pazar günü İstanbul'da Türk müzikseverlerle buluşacak. Bu vesileyle de başlığını açmış bulunayım.
  6. O

    Presmono'dan kıyafet alan var mı?

    bana pahalı geldi. grup tshirtlerinde uzaktan almak yerine dokunarak almak gerek. bazılarının kumaşı resmen yakıyor, bazılarında da baskı kaliteli durmuyor.
  7. O

    Size Göre En İyi Riffi Olan Parça

    çalmaya çalışınca Opeth rifflerinin farklılığı bir kez daha ortaya çıkıyor. son zamanlarda Gojira rifflerini de çok beğeniyorum ama riff diyince aklıma ilk Leper Messiah'ın ortalarındaki riff geliyor.
Geri
Üst