Soulforged kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Neverland(dreamtone)

    konser mükemmeldi. yeni parçalarınız süper. eskiler zaten harika. coverlarda çok başarılıydı. umarım yakın bir zamanda yeni bir konser daha olur. tadına doyamadık :)
  2. S

    Amin Maalouf

    doğunun limanları güzeldi.
  3. S

    Penguen

    geçen odtü de bizim bölümede bir anda ersini gördüm. gerçekten kantinde oturuyodum bir anda karşımdaki masaya yanında bir kız öbeğiyle beraber geldi oturdu. bi 5 dakika kalıp gittiler. sonradan öğrendim meğerse metalurji c amfisinde atölye çalışması diye bişey varmış. adam dibimize geliyo...
  4. S

    Star Wars

    jedi master sende bilirsin belki eski serilerde darth sidious her zaman force u savunmuştur ve lightsaber hiçbir zaman istememiştir. hatta "jedi's weapon" diye de lafı koymuştur. ama episode 3 te aç gibi kullanıyo.
  5. S

    Star Wars

    aynen bende buraya bittim. bir de şurası : palpatine : learn to know the dark side of the force and you'll achieve a power greater than any jedi.
  6. S

    Rocko's Modern Life

    ineğin adı heffer aşık olduğu komşusunun adı da melda idi. heffer ın seslendirmesi mükemmeldi. aynı seslendirmeyi geçen gün gittiğim incredibles animasyonunda da duydum.
  7. S

    Rocko's Modern Life

    bende nickelodeon zamanında çok izlerdim. artık izlemiyorum çünkü hem bütün bölümlerini izledim hem de nickelodeon seslendirmesi muhteşemdi.
  8. S

    Yılın en iyi ve en kötü filmleri

    alexander ve resident evil. ikisi de birbirinden iğrenç filmlerdi. ama alexander bir iğrençlik abidesi olarak başa geçtiği tartışılmaz bir gerçek.
  9. S

    Star Wars

    www.imdb.com adresinden filmi bulun. soldaki menüde trailer diye bir bölüm olacak oradan indirebilirsiniz.
  10. S

    Fantastik Kurgu

    okunur ya tolkien baba :)
  11. S

    L-manyak,Kemik ve benzeri dergiler.

    bence çizimi de süper. tipleri inanılmaz komik çiziyor. ve hislerini çok iyi yansıtıyor tiplerin.
  12. S

    L-manyak,Kemik ve benzeri dergiler.

    yiğit özgür ün karikatürleri çok kaliteli. hem esprileri hem de çizimleri çok başarılı. şu aralar bir tek yiğit özgür karikatürlerine gülüyorum. .
  13. S

    Fantastik Kurgu

    lotr ve silmarillion konusunda sana katılmıyorum. bence senin fikrinin tam tersine fantastik kurgu türüne yeni başlayanların okuması gereken en temel kitaplar.
  14. S

    Jim Carrey

    valla orjinal seslendirmeyle seyretmiyosan çok şey kaçırıyosun desem de sen bi kere adama tavrını koymuşsun onu da beğenmezsin bence.
  15. S

    Star Wars

    off ya fragmanda bi yerde de yoda gene kılıcı çıkarıyodu. acaba dookuyu falan mı kesiyo orda?
Geri
Üst