Alışveriş Yaptığınız Kişiler Hakkında Yorumlarınız

Yıllardır forumda ve Ankara'da bulunmama rağmen bugün tanıştığım @aumit umit abi den bugün ge-7 aldım. Equalizer bahane kendisi ile tanışmaktan hakikaten cok memnun oldum. Referans olayım diye yazmıyorum, zaten alışveriş yapanlar benimle aynı düşüncededirler. Kendisine buradan cok cok teşekkürlerimi sunarım
 
Yıllardır forumda ve Ankara'da bulunmama rağmen bugün tanıştığım @aumit umit abi den bugün ge-7 aldım. Equalizer bahane kendisi ile tanışmaktan hakikaten cok memnun oldum. Referans olayım diye yazmıyorum, zaten alışveriş yapanlar benimle aynı düşüncededirler. Kendisine buradan cok cok teşekkürlerimi sunarım
Evren çok teşekkür ederim bende tanıştığıma memnun oldum ve çok iyi bir dost kazandım..
 
Yav şu Yasin Aksel yine birini dolandırmış. Yokmu şu adama hakkını verecek.

Kardeşim, önüne gelen adamla barışıp, açtığı başlığı kapattırınca herif yüz bulup yeniden dolandırıyor. Burada üyelik bie alıp bık bık etti. Yarın öbür gün yine gelir, "Ben zengin çıçığıyım, binim ihtiyicim yık" der, mağdurun ağzına iki parmak bal çalar, yandım diye ortada gezen de "Ay başlık kapanabilir" yazar ve bu böyle gider.
 
Wah aradığımı gördüğü zaman @mego1 abim sağolsun mesaj attı ve bugünlerde kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yaptı. Göndereyim 1 hafta dene beğenirsen ödemen için 1 ay süre tanırım dedi. Birbirimizi hiç tanımadığımız halde güvendi sağolsun. Cuma günü elime geçti pedal, hala da bende. Pek anlaşamadım gibi, onun isteği üzerine bu hafta içi Makina Müzik'e bırakacağım. Tamamlanmamış bir alışveriş oldu belki ama hiç tanımadığı birine güvenen biriyle yapılacak alışverişte sıkıntı olmaz düşüncesiyle yazmak istedim. Tekrar teşekkürler.
 
En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş:
@songlessbird 'den rocksmith kablosu aldım 1,5-2 hafta kadar önce. ertesi gün gelmesi gereken kablo aras kargo ve binanın resepsiyonun combo yapmasıyla ikimizi de delirterek elime ulaşmadı ve 5-6 gün sonra geri yollandı. kapıdaki görevlinin suçu, benim bildirmiş olmama rağmen(çalıştığım vakit dağıtıma çıkıyor, o yüzden diğer kargolar gibi onların alması gerekiyor) kayıt yok diyerek kabul etmemesi ki bu kargo elime geçmeden 3 kargo aldım. tek sıkıntı yaşadığım bu kargo. 3-4 görevliye not yazdırmama rağmen cumartesi günü, sabah hanım görevliye gayet açık bir şekilde durumu bildirdim. sonra yine kabul olmadı ve geri gitti.
aras kargonun suçu da terbiyesizlikten başka birşey değil. @songlessbird sağolsun hergün sordu, yolladığı şubeden mail atmalarını sağladı, telefonumu ulaştırdı ama nafile. aynı gün içersinde 18 defa meşgul aramadan sonra meşgule atmalar başladı. heryere şikayet işe yaramadı. hergün telefonu açıp hemen kapatmalar.

@songlessbird geri giden paketi tekrar, bu sefer işyerime yolladı. yine aras kargo faciası yaşamamıza teorikte 8 dakika, pratikte 3 dakika kala(iş çıkışım 17:00, 16:55 gibi çıkmış oluyoruz, kargo geliş zamanı 16:52) yetiştirdi ve kavuşmuş olduk.

@songlessbird 'e buradan ileri derecede ilgisi için, durumdan utanması gerekenler utanmayıp, kendisi kötü hissettiği, istersem para iadesi yapabileceğini söylediği için teşekkür ediyorum. kargoyu kendi babam yollasa bu kadar ilgilenirdi o kadar söyleyim ;)
 
@northerner ile mükemmel seviyede bir alış veriş gerçekleştirdik bahsi geçen güç dağıtıcı ve çanta tamamen ilanda belirttiği gibi sıfır dı ve kendisine kefil olmamak elde değil her yardımı inceleye inceleye yaptı kargo da bile en uygun şekilde elime geldi.
Buradan kendisine çok teşekkürlerimi sunuyorum
Koray Kaptanoğlu
 
@J-P ile sorunsuz bir alışverişimiz oldu. Tüm süreç boyunca son derece ilgili davrandı. Ürünü profesyonelce paketleyip hızlı bir şekilde tarafıma kargo ile ulaştırdı. Kendisine teşekkür ediyorum.
 
mustain007

Arkadaşın Amerika'dan satmak için getirdim diyerek sattığı ürünler sıfır değil. Perşembe günü çıktı dediği kargo dün akşam kargo takip numarası istememin ardından kargoya verildi. İlanda faturalı denmesine rağmen ve faturayı ısrarla 2 defa istememe rağmen fatura gönderilmedi.

Dürüst değil, tavsiye etmiyorum.
 
Geri
Üst