forumlara yorum yazmadığım için varlığım pek göze çarpmıyor haliyle. 🙂 yüksek seste çalma şansım kalmadığı için elden çıkarmam gerekmişti. umarım siz memnun kalmışsınızdır.Kendisinin forumumuzda üyeliği bulunduğunu geç öğrendim. @akgün yani Akgün bey benim Ceriatone Trainwreck klonunu aldığım kişidir. Geç de olsa, alış veriş sırasında gösterdiği kolaylıktan ve yardımlarından dolayı kendisine forum içinde teşekkür etme fırsatını yakalayabildim.
forumlara yorum yazmadığım için varlığım pek göze çarpmıyor haliyle. 🙂 yüksek seste çalma şansım kalmadığı için elden çıkarmam gerekmişti. umarım siz memnun kalmışsınızdır.
Geçmiş olsun. Arkadaşın kullanıcı adının başına @ koyarak onun da bu yorumu görmesini sağlayabilirsiniz.mustain007
Arkadaşın Amerika'dan satmak için getirdim diyerek sattığı ürünler sıfır değil. Perşembe günü çıktı dediği kargo dün akşam kargo takip numarası istememin ardından kargoya verildi. İlanda faturalı denmesine rağmen ve faturayı ısrarla 2 defa istememe rağmen fatura gönderilmedi.
Dürüst değil, tavsiye etmiyorum.
Aynı kişiyle sorun yaşayan ben dahil bildiğim 3. kişisiniz. Pişkin pişkin hala satış yapması da ayrı sinir bozuyormustain007
Arkadaşın Amerika'dan satmak için getirdim diyerek sattığı ürünler sıfır değil. Perşembe günü çıktı dediği kargo dün akşam kargo takip numarası istememin ardından kargoya verildi. İlanda faturalı denmesine rağmen ve faturayı ısrarla 2 defa istememe rağmen fatura gönderilmedi.
Dürüst değil, tavsiye etmiyorum.
Aynı kişiyle sorun yaşayan ben dahil bildiğim 3. kişisiniz. Pişkin pişkin hala satış yapması da ayrı sinir bozuyor
ben teşekkür ederim tekrar hayırlı olsun güzel bir alışverişti 🙂@blueorangeflames ile hızlı ve temiz bir alışverişimiz oldu kendisine buradan teşekkür ediyorum .
İstanbul - Edirne arası ürün 1 günde elime geçti.İzmir - Edirne arası ürün 1 günde elime geçti.
Tesekkur ediyorum guzel yorumunuz icin. Sorunsuz bir alisveris oldu benim adima. Ayni sekilde Onur bey de cok duzgun bir insan. Umarim guzel bir ton cikar sarim sonrasinda.@ogulcaan kardeşimizden manyetik aldım.. 3 kuruşluk şey için ne kargo ödetti bana, paketten hediye penalar çıktı, 1 gün geç kargoya verdiği için de bin tane özür diledi ki sorun bile değildi.. gerçekten çok efendi çok düzgün bir insan..
Sular kesilmiştir, ya da kardeşindedir telefonu. Askere falan gitmiştir.@Voxar ilanıma takas teklif etti, kabul ettim anlaştık. 2 gün içinde şehir dışına çıkacağım acele halletmemiz gerek dedim tamam dedi. Elden ya da kargoyla halledelim dedi farketmez ama kesinleştirelim dedim, cevap yok. 2 kez aradım "gördüğü halde" açmadı. Mesaj attım, okuduğu halde cevap vermedi. En son, yaptığın doğru değil bir dönüş yapabilirdin en azından dedim ve whatsapp'tan engelledi. Özellikle buraya da yazıyorum ki kendisi de görsün açık açık. Dalga geçer gibi önce anlaşıp sonra takmadı resmen. Ya her şeyi geçtim iki cümle bir şey yaz, engellemek nedir! Neyse umarım görür de geçerli bir açıklaması vardır.
Evren 'den amfi aldım sağolsun çok güzel ağırladı ,keyifli bir sohbet oldu teşekkür ederim kendisine ...Bu ara baya bi alışveriş yapınca yazma gereği hisstettim.
@J-P den Amfi aldım. Sağolsun evinden çalıştığı yere kadar amfiyi taşıdı benim için. Güzel bir alışveriş oldu
@canawar76 ile yine amfi alışverişimiz oldu. Sohbet eşliğinde güzel bir alışverişti.
@cenk1111 ile karşılıklı gitar alışverişimiz oldu. Gayet güzel ve temiz bir alışverişti.
@Frusciante Jr. ile yine gitar alışverişimiz oldu. Yine herzamanki gibi evinde ağırladı beni
@CihanCetindag ile takas işlemi gerçekleştirdik. Bu sayede yıllardır hem Ankara'da olup hem foruma üye olup ancak tanışma fırsatımız oldu.
@Rfidan dan Decal aldım. Ücret talep etmediği gibi üzerine birde sohbet ettik. Çok sağlam bir abimizmiş. Teşekkür ediyorum herkese