@soulwalker Sorunsuz hızlı alışveriş gerçekleştirebileceğiniz bir arkadaş .
Çok teşekkür ederim Murat. Modifiye eder etmez mutlaka video ve fotolar ile geri döneceğim. Bi mukabele bende alışverişten çok çok memnun kaldım. Tekrardan görüşmek üzere@evrenozlu ile bugün alışverişimiz oldu. Çok cana yakın ve sıcak kanlı bir üye gönül rahatlığı ile alışveriş yapabilirsiniz. Yeni Tele'si hayırlı olsun, modifiyeden sonra da görmek isteriz 😀
Sonuçları bekliyorum 😀@aztek ile sorunsuz bi alışverişimiz oldu gitarı çok iyi paketlemiş valla pakete bıçakla daldım ama yinede uzun sürdü açması yarın devam ederim diye Bırakıp gidecektim neredeyse 😀
Sınavlardan daha doğru dürüst bakamadımSonuçları bekliyorum 😀
Modifiye sonrası diye eklemeyi unutmusum 😀Sınavlardan daha doğru dürüst bakamadım
Tam modifiyelik bi gitar dağa taşa sür tadında 😀Modifiye sonrası diye eklemeyi unutmusum 😀
İşin hakaret kısmından önce karşınızdakini insan yerine koymayıp cevap vermeyrek tahrik ettiğinizi neden farkedemiyorsunuz. Düşününki bir mağazaya girdiniz ve satıcıya bi şey söylüyorsunuz ve o da duvar gibi duruyor. "Ne yapardınız?" diye sormuyorum. Nasıl karşılardınız? Ne düşünürdünüz?DeePSHaDow nickli arkadaş sattığım bir ürünle ilgili bana mesaj atmış. Elimdekini satıp döneceğim diye. Bu mesaja cevap yazmadım. Çünkü bu tarz çok mesaj aldım. Kaldı ki bir cevapta gerektirmiyor bana göre. Bir kaç gün sonra bana neden cevap yazmıyorsunuz diye bir özel mesaj daha yollamış. Bende bunun üzerine kendisine çok vaktim olmadığını o yüzden yazamadığımı açıklayan bir mesaj gönderdim. Ama hızını alamayıp bana yazdığı ve hakaret içeren son iki mesaja anlam veremedim doğrusu. Sanki denemeden parayı gönder cihazı al yazmışım gibi cevap yazmış. Bir de para elinde çekilmiş resim göndermiş. 🙂 Yönetim inbox mesajlarımı inceleyebilir. Umarım gereği yapılır.
Özel Mesajlar'ı gizlilik sebebiyle kaldırıyorum...
Grundar...
Arkadaşın herhalde ana avrat küfür etmesi gerekiyordu bana. Torpilli bir kullanıcı olduğunu anladım şimdi. Bütün bu maruz kaldığım lafların üzerine şikayetim gereksiz görülmüş bir de uyarı almışım. Şaka gibi 🙂