👍 Konu başlığına güzel yaklaşım.@ogulcaanfikir alisverisleri
@ebsrepic nickli emre abiden de champ 600 aldim. Bir ay boyunca bekletti benim icin amfiyi. Kendisini de aksamin onunda rahatsiz ettim. Bir de penasina el koydum 😀. Cok tesekkur ediyorum.
Zilayer isimli üye ile bir Jackson Soloist alışverişi gerçekleştirdik. İletişim ve kargo kısmında problem yoktu fakat gitar ile ilgili konuştuğumuz zaman bana gitarın tek sorununun jack girişinin bazen temassızlık yapması olduğunu ve "kesinlikle" başka sorunu olmadığını söylemişti. Jack girişinin "bazen" değil belli bir pozisyonda durmadığı sürece "her zaman" temassız olmasının ve ses vermemesinin yanında pot kapaklarından bir tanesinin yerinde durmaması, switch'in bridge manyetiğine geçiş yapmaması, floyd rose'un yataklarındaki aşınmadan dolayı akort tutmaması, tellerin kopacak durumda eski ve paslı olması, gitarın arka kısmında ağacı gösteren bir vuruk olması gibi bir sürü sorun olduğunu farkettim gitarı elime aldığım zaman. Hayal kırıklığına uğradım biraz.
@ogulcaan 'ın perşembe sabahın köründe uzun zamandır beklediğim tarzda bir gitarın ilanının açıldığını haber vermesiyle, sabahın 10unda Çağlar beyle iletişime geçtim. Sağ olsun gitarı bana pazartesiye kadar sorgusuz sualsiz ayırdı. Alışveriş sürecinde verdiği bilgilerle oldukça aydınlatıcıydı. Süreç boyunca kafasını şişirdiysem, affola. Muhabbeti de, insanlığı da çok güzel bi adam. Çok rahatlıkla güvenebilirsiniz. Teslimatı malum İstanbul trafiği sebebiyle yarın öğlene ertelemiştik ama bugünden parayı gönderdiğim için içine sinmemiş, bu saatte zahmet edip gitarı Kadıköy'e götürüyor. Bunun için de ayrıca teşekkür ederim. Forum aracılığıyla tanıştım güzel abilerimden. @CaglarS