Kadınlar çiçektir?
Adam direk sosyal içerikli mesaj yazdı.
Siteden bir arkadaşın da dediği gibi "Ne kadar da aykan isimli bir üye"
Kadınlar çiçektir?
Muhtarlığa adaylık koysa, seçimlerden reis-i cumhur olarak çıkar okadar popüler, okadar da mütevazi.Adam direk sosyal içerikli mesaj yazdı.
Siteden bir arkadaşın da dediği gibi "Ne kadar da aykan isimli bir üye"
Maşallah inşallah hocamBu popülaritesi ile Adnan hocanın yerine kediciklerle @AykanKK görsem şaşırmam.
Adamın kendine ait (sadece alışverişden) fan kitlesi var. 😀
Amacımız sırf sattığın ürünlerde %25'e varan indirimler yakalayabilmek. 😀La utandırmasanıza adamı 😳
@AykanKK bir zamanlar imzanda sanki "Ayhan değil Aykan" yazıyordu ben işkembeden mi atıyorum?
Valla ne yalan söyliyim ilk mesaj attığımda bende Ayhan demiştim.Çok çektim dostum, çok. Bir bilsen...
Osmancıım bu insanlar bi acayip. Bari konuştuğun adamın adını öğren di mi yani?Ben alıştım beyler. Aykan, Ayhan, Aycan, Erhan, Erkan, Ahmet (onu da gördüm)...
Osmancıım bu insanlar bi acayip. Bari konuştuğun adamın adını öğren di mi yani?
İsmail abi değilmiydi o? Niye serkan abi dedin ki mahmut? 🤣Ayıp ediyorsun Serkan abi...
La utandırmasanıza adamı 😳
Allahım ne kadar da utangaç bir erkek.processörü de var
Ben bi prosesör alışverişi yaparsam, senden yardım istiyim ozaman. 😆Prosesörüm yok ve nefret ederim 😎
Zoom 505 iyiymiş hacı 😀Ben bi prosesör alışverişi yaparsam, senden yardım istiyim ozaman. 😆
(Zaten bilgisizim gider alırım vebali senin üzerine olur 😀)Zoom 505 iyiymiş hacı 😀