Hocam her yazan hızlı alışverişi vurguluyor, yoksa kargo firması evin alt katında falan mı 😀@blueorangeflames aaa ne demek hayırlı olsun 👍
Aynen öyle sokağımda kargo 🤣Hocam her yazan hızlı alışverişi vurguluyor, yoksa kargo firması evin alt katında falan mı 😀
Aaa ne demek hız bizim işimiz sepette sallıyorum ürünü onlar kargoluyor 😀@wolkN ile hizli ve sorunsuz bir alisveris gerceklestirdik. Cok ozenli paket yapmis ve cok hizli bir sekilde
kargoya verdi pedallari. Sorularima da sabirla cevap verdi. Kendisine ilgisi icin cok tesekkur ediyorum.
Aynı şekilde gayet düzgün bir alışverişti.Teşekkür ederim@helalmustafaabi nickli üye ile yaptığımız ilk alışverişti gevenilir ve sorunsuz bir alışveriş oldu...Kendisine teşekkür ediyorum.
Miller,güvenin ve sohbetin için ben de sana çok teşekkür ederim. Talip olduğun pedalları aldığım arkadaşında sana verdiğim amplide gözü vardı 🙂.2. el dünyasının cilveleri...@behicayhan ile çok güzel bir alışveriş gerçekleştirdik. Müthiş derece sağlam kargolanmıştı ürün zaten tertemiz idi.
(not: ayrıca sanırım hemen yukarda bahsettiği pedallara aynı gün bende talip olmuştum. Kaçırdım. hayırlı olsun)
Asıl ben, hızlı, problemsiz alışveriş ve güleryüzün, samimiyetin için teşekkür ederim. Güle güle kullan.@instutoris ten sh10 full shred manyetik aldım. Neredeyse sıfır kondüsyonda. Çok ilgilendi, gayet memnun kaldım. Kendisine tekrar teşekkür ederim.
Onur hocam iyidir. 🙂@caramon adlı üyeden joyo crunch pedal için anlaştım. Malüm seçimdi bayramdı tatildi, sanırım pazartesiye kalır dostum diye mesaj attım. Ama bu güzel insan daha ben hesabına parayı yatırmadan pedalı kargoya vermiş bile 🙂 Gönül rahatlığı ile alışverişinizi yapabilirsiniz, teşekkürler.