Ibanez Rg970wqmz-bdk

Biliyorum bıktınız benden ama merhaba :D
Zuhal Müzik'te kampanyalı bir gitar şu an.

Gitar özellikleri :
Göve:Ihlamur Ağacı / Akçaağaç Üst
Sap:5 pc Wizard III akçağaç
Köprü:Edge Zero II w/ZPS3Fe
Donannım Rengi:Kozmos Siyah
Klavye:Gülağacı
Perdeler:24/ Jumbo
Manyetikler: Dimarzio IBZ
Kontroller:1 Volume 1 Tone 3 Way switc

Sert tonların yanı sıra beni tatmin edici clean tonları arıyorum. Ama beni asıl endişelendiren Floyd rose. Kısa ve öz bir soru; önerir misiniz?
 
Bu premium serisi endonezya yapımı olması lazım, ne bileyim fiyat psikolojik sınırı aşıyor bence biraz, ha iyidir kötüdür bilemem de, bu şekilde düşünüyorum.
 
Benim Ibanez RG için son durağım olan gitar. Gayet hafif, titreşken ve kusursuz. Ciddi güzel bir RG. Manyetikleri de dahil olmak üzere hiç bir tarafını ellemeyeceğim kadar memnunum. Deneyebiliyorsanız bir prestige ile karşılaştırın, ben bir fark görmedim. Floyd rose ile en ufak sıkıntım olmadı, ama deliler gibi abanan biri değilim tabii. Akort stabilitesi takdire şayan. Bir de kimya formülü gibi adı olan Zero II w/ZPS3Fe benim için hala bilinmezlerle dolu. Full float şeklinde sıkıntısız kullanıyorum.

Sıfır alayım ama sonra satarım derdinde isen aylarca bekleyip ölü fiyatına gitmesine ağlamayacağına söz ver :) Zaten adı prestige bile olsa ikinci el piyasasında ''street hooker'' muamelesi görüyor Ibo'lar.
 
Premium serisi Endonezya yapımı diye çok iteleniyor sağa sola. Ancak iyi gitarlar bence. Sonuçta hepimiz ABD yapımı gitar kullanmıyoruz burada. Elimden bir sürü Endonezya yapımı gitar geçti, hatta şu an elimde duran Yamaha'da Endonezya yapımı ve gerek işçilik gerek kalite olsun Kore gitarlardan bir farkı olduğunu düşünmüyorum. Günden güne Asya'ya iyice yerleşen gitar fabrikaları, kaliteyi korumak adına daha sıkı çalışıyor benim kanım bu yönde. Bu da sürekli denediğim Asya üretimi gitarlarla edindiğim bir deneyimdi.

O yüzden, indirime de girmişken düşünülebilir. Ancak tabi 2. elde o fiyata çok iyi gitarlar da alınabilir. Sıfır isteniyorsa da güzel bir fırsat bence.
 
Sıfır gitar almayın. 2. elde Kore ve Japon olmak üzere bu fiyatın yarısına alabileceğiniz güzel gitarlar mevcut. Desen ki 700 premium serisi güzel gitar buldum, ancak o zaman al derim.
 
Geri
Üst