Scarlett 2i2 Driver Sorunu

Merhaba arkadaşlar. Bu model ses kartını aldım fakat reaperden gösteremiyorum. Programanıda yükledim sizce sorun nerede ?
upload_2016-7-17_22-0-30.png
 
Driver sorunu gibi görünüyor. Aşağıda da silik şekilde Aygıt sürücüsü ... diye giden bir uyarı var. Ya USB portunuzun driveri ile ilgili bir problem var ya da ses kartınızın. Masaüstü ise, öne konulan bazı portlar USB 1.0 olabiliyor.
 
Focusrite'nin sitesinden işletim sisteminize uygun son (güncel) driverleri indirdiniz mi? Yanında gelen CD varsa eğer, çoktan eski sürüm olmuştur o driverler. Yazılım değil, driver.
 
Yeniden başlattınız değil mi bilgisayarınızı? Bu durumda USB kabloda sıkıntı olabilir. Ünlem olan satırlara çift tıklayıp hata olarak ne gösterdiğini de paylaşabilir misiniz? Hata kodu ya da bulunamayan her ne ise onun kodunu.
 
Şu an ses kartınızın driveri yüklü ancak USB'de bir sıkıntı var gibi görünüyor. USB'nizin driverini nasıl nereden indireceğinizi bilmiyorsanız, ünlem olan USB satırına basıp, donanım kimliğini google ile aratıp bulabilirsiniz. Başka da bir şey gelmedi aklıma vallahi :/
 
windows 7 kulanırken usb girişlerinde sıkıntım vardı benim de, ünlem olan usb portuna tıklayıp güncelleştir gibi bi seçenek olması lazım bi deneyebilir misin
 
Tamam da, USB kısmında da ünlem var. O USB'ye bağlı tanımlanamayan bir cihaz anlamına geliyor. Driveri kurulu dediniz. Peki ses kartını sıfır mı aldınız? Kabloyu kontrol ettiniz mi? Alternatifi varsa lütfen kabloyu kontrol edin.
Evet o ünlemin sebebi ona çıkıyor fakat güncelleştirdiğimde yüklü diyor veya diğer seçenekten driver yükle diyorum güncel diyor.
Şimdi kabloyu değiştirip taktım yine fayda etmedi.
 
Geri
Üst