Hafif Ama Tonları Güzel Elekto Gitar Amfi Önerisi

Arkadaşlar selam elimde H-S-H dizilimli gitar var.Şu an bilgisayardan bağlayıp ses alıyorum.Cidden aldığım tonlar rezalet.250-300 Tl arası para ayırdım.Ben şehir dışında okuyacağım.Dairede kalacağım yani ev ortamında olcağı için kulaklık girişini sadece geceleri kullanmayı düşünüyorum.Amfileri araştırdım ama pek anlamadım.Ben hafif taşınabilir bir amfi arıyorum.Max 1-2 kg gibi olması şart.
Blackstar Fly 3 mini,vox AC1 Rhythm,Roland micro cube,Blackstar İd Core 10,Line6 micro spider seçeneklerim arasında.Micro cube 2.el olarak alabilirim fiyatı biraz tuzlu ama sesini çok sevdim.Aynı şekilde Line 6 Micro spiderda öyle.Yorumlarınızı bekliyorum.Aslında foruma baktım ama güncel fikirlerde önemli sonuçta.
 
Son düzenleme:
Bende yeni basliyorum id core 10 alacagim,2. el micro cube alabilirsen daha cok efekti var efektlerin hepsini kavramis olursun,bulabilirsen 2.el vox mini 3 te cok iyidir :)
 
Abi bende en başlarda çok taşıyacağımdan ses, işçilik, malzeme kalitesi olarak bu fiyata çokça önerilen microcube, spider IV, marshall mg10u ID Core karşısında eleyip, enson taşınabilirlik kriterinde microcube ve blackstar arasında kalmıştım. Ses kalitesini şahsen blackstar a göre çok daha az beğenmeme rağmen azdaha microcube alıyordum. Fakat 10 dk içindr peşpeşe ikisinide tünelde son bir kez deneyince boyut olarak aman aman bir fark oşmadığı kanısına varmıştım. Ağırlık olarak çok fark yok diyemeyeceğim çünkü o konuda fikrim yok, belki ağırlıklarıda yakındır fakat; o boyut farklarında 2 hoparlore sahip olmak sırf kendi kendine bir avantaj. Tonal ve malzeme kalitesi bakımından blackstarın daha iyi olmasını geçtim, yine çift hoparlörlü ve birazdaha büyük bir microcube olsa (bütçr sorunum olmasa) stereo olanını alırdım heralde. Bütün bu blackstarın heryönden gözümde daha iyi oluşunu da geçtim, amfilerin sıfır fiyatlarını karşılaştırdığımızda bile ID Core daha ucuz... İlanıma göz atabilirsiniz :)
 
Micro cube'un sesi hoştur ben çok beğeniyorum. Aynı şekilde fly3 de boyundan beklenmeyecek performans veriyor. Eğer illa ufak olsun diyorsan bu listedekilerden micro cube derim (vox ac1'i deneme şansım olmadı onun hakkında bir şey diyemiyorum). Onun dışında id core 10'a da bakabilirsin ben beğenerek kullanıyorum
 
Eğer kulaklık ile çalınacak ise Bias Amp yazılımı öneririm. 100 USD'ye alınabilir, bilgisayardan kullanırsınız. Eğer ses kartı yok ise Asio4ALL ile ses gecikmesi minimal seviyeye de çekilebilir.
 
Geri
Üst