Single görünümlü humbuckerlar

Misery demiş ki:
vilekrueger demiş ki:
http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=2845470

tesadüf oldu senin başlıkla beraber gördüm ilanı.. :) avcılardaymış satan arkadaş sanırım, istersen almanada yardımcı olurum..
Dostum ilgin için çok teşekkür ederim şimdi senin yazını görünce arkadaşı aradım konuştuk manyetiği siyahmış maalesef benim gitarım sunburst,beyaz pickguard beyaz manyetikler siyah manyetik çok yabancı,emanet durur ve bence görüntüsünü biraz bozar onun için ilk etapta mümkün olursa beyaz bir manyetik bulmaya çalışıcam
teşekkürler

Yok abi gayet güzel durur bence... Benim fender mat yeşil ve görüntüde bozulma olmadı ki senin gitarda da olmaz bence. Olsa da ses iyi mi? iyi! daha ne ya kim ne der benim gitarımın duruşuna rengine... Ayrıca sahibinden.com'daki fiyat iyi gibi. Düşün derim ;)
 
selamlar.. bende hss dizilimli bir gitar var köprüde dimarzio x2n olcak ve single'lara takacağım manyetikler konusunda kararsız kaldım.. bu arada tarz olarak hardcore yapmaktayım fakat çok kuru bi ton istemiyorum yine de.. single'lara manyetik önerisi olan arkadaşlar görüşlerini yazarlarsa sevinirim..teşekkürler..
 
Ben bir keresinde highway one stratımın köprüsüne seymour duncan ssl4 takmıştım. Ki gitarı sattım standart amerikan strat aldım, manyetik hala elimde. Gerçekten humbucker sesi elde edilebilen bir manyetik. Yalnız manyetik single boyutunda humbucker değil. Single manyetik. Dolayısıyla yine gürültü yapıyor. Fakat sesi cayır cayır. Clean tonlarda biraz dolgun tabi ki, eski single tepkisi zaten beklenemez. Rengi siyah, manyetik kapağı bulunmuyor, humbuckerlar gibi. Fakat ben de mümkün olursa bir hot rails denemek istiyorum şu gürültüyü kesiyorsa hele.
 
bende şiddetler emg sv veya sa öneririm.ben amfinin dist. 10 da ve od. la boostlayınca stratımdaki sv lerden çok sert tonlar alıyorum rahat palm mute yapıyorum.ayrıca clean leri de tertemiz ve her tarza gider.hard rock a çok iyi gider hele...biraz para biriktir al derim.memnun kalırsın.humbucker clean leri o kadar iyi veremez ama sv ler hum ların verdiği gain i biraz boostla veriyo...
 
bu arada dimarzio firmasının yeni ithalatçısı zuhal müzik dimarzio chopper için taksitli satış fiyatı 103 dolar nakitte 90 dolara alabiliyorsun gayet makul bir fiyat problem yok.
 
Arkadaşlar merhaba. Bi konuda yardima ihtiyacim var. Single Hambacker ile Normal Hambacker arasindaki fark nedir? Sadece görüntüsü mü yoksa tonda gücünde de fark oluyormuy
 
Arkadaşlar merhaba. Bi konuda yardima ihtiyacim var. Single Hambacker ile Normal Hambacker arasindaki fark nedir? Sadece görüntüsü mü yoksa tonda gücünde de fark oluyormuy

Elbette oluyor. Humbucker var, çıkışı düşük, single var çıkışı yüksek, humbucker single var ikisini de yer. Ama aktif humbuker var hepsini yer. Kaldı ki her manyetiğin hatta modelinin hitap ettiği alan farklı. Manyetik tipi de fark ediyor.
 
Geri
Üst