Sıkıntılı bir durum

Rap-hiphop dinliyorum deyip biyografisine kovl yazan Ais Ezhel pavyoncular ve metalciyim deyip sadece Metallica dinleyenler sizce de söylenecek söz var mı böyle kişilikler yüzünden sevdiğim müzik türü de kirletiliyor.
 
Sevdiğiniz müzik türünü nasıl kirletiyorlar anlamadım? Dinlerken şarkıcı detone mi olmaya başlıyor yoksa Metallica ''abi zaten bir tek bizi dinliyorlar, biz de pop filan çalalım, ne kasıyoruz?'' diye tarz mı değiştiriyor?
Anlaşılacak gibi değil ki zaten. Ne cümlenin öğeleri mevcut, ne de noktalama işareti var. Dertlenmiş kendince, sonra da zihninden geçenleri olduğu gibi buraya yazmış:)
Zaten 15 dk. önce açılmış yeni hesap; daha ilk mesaj da böyle olunca uzak durmak lazım:)
 
Arkadaş tam yazıya dökememiş aslında ben özelim çünkü farklıyım duygusu bu underground takılatım benim dinlediklerimi pek bilen olmasın diye diye bir ara baya baya istemeye istemeye melodik black metal black metal punk metal vs vs isveçli brezilyalı gruplar dinleyen bir kesim oluştu sonucu canlı canlı gördüm cradle of filth geldi ve abi bune ya adam sadece boğuruyor hadi çıkalım'a geldi iş dinlediğiniz müzik türünün iyi işler çıkartan ama popüler olan grupları olabilir adam metallica dinler diğerlerini hiç bilmez sen de atıyorum neşet ertaş bir şarkısını bilirsin ve onu oradanburadan illa bir şekilde duymuşsun dinlemişsindir ve beğenmişsindir ama tek bildiğin parçası dinlediğin parçadır, neşet ertaşı sen beğendin diye iyi müzisyen değil veya beğenmedin diye de değil, şimdi bağlamacılar bozlakçılar da senin hakkında bizim kültürümüzü zevkimizi beğenmiş bu içine etti herşeyin mi diyecek? Sanmıyorum.. Sen elmayı seviyorsun veya sevmiyorsun diye elma, elmalığından bir şey kaybetmeyecek kirlenmeyecek de hala da popüler bir meyve olarak hayatına devam edecek özetle gençlik ergenlik hezeyanları bunlar geçer geçer .. Gecenin 3'ünde bana dert oldu ama bence asıl sıkıntı o (;
 
Geri
Üst