Amfi Simülasyonu ve Gitar Efekti İndirimleri

Audified AmpLion 2 Rock Essentials %50 indirimde: AmpLion 2 Rock Essentials

İçinde Marshall, Vox ve Fender var. Önerebileceğim bir şey değil ama, hepsinin daha iyi örnekleri var.

Mercuriall amfi simülasyonlarını birleştirerek Ampbox'u çıkardı, dahil ettikleri üç amfileri de indirimde: Mercuriall Audio Software

Mercuriall ReAxis favori amfi simülasyonum, öneririm. Mesa/Boogie TriAxis modelliyor.
 
Mercuriall inanılmaz akıllı bir hareket yaptı. Ben bunu aylar önce Neural DSP'nin yapması gerektiğini söylemiştim forumlarda, aklımdakini Mercuriall yaptı :)

HUB mantığı kral hareket, satışlara da yansır bence.
 
İşin ilginci indirme seçeneklerinde apple silicon beta yazıyor yine de çalışmadı. Mail attım geçen haftalarda m1 için planlarımız var ama belli değil diyordu, yine olamamış demek ki
 
O zaman büyük sıkıntı, acilen çözmeleri gerekir. Şu dönemde yeni yazılım piyasaya sürüp M1 Mac'lerle uyumsuz tutmak nasıl bir aymazlıktır o da ayrı konu.
Aymazlık değil. M1 çok yeni daha ne kadar yaygınlaştı ki, yazılımlar ise uzun zaman alıyor. Apple gibi şirketler iOS veya macOS güncelleyeceği zaman app'çilere bilgi verir, onlar da hızla günceller. Eğer bir zaman geçer de yazılımcı güncellemiyorsa ya beceremediğinden ya da tınmadığındandır. Bazen de senin OS'un güvenilmez filan diye apple'a kafa tutan da oluyor.... artık kim haklı bilemem.
 
Açıkçası o kadar tınmayan gördüm ki, artık acımasızca düşünüyorum benzer durumlarda. M1 işlemci çıkalı 1 sene oldu, Big Sur bile Monterey oldu, hala update olmayan pluginler var (yeni çıkan değil, var olan ama update edilmeyen, bekler durumda olan).

Yeni ürün çıkarıyor olsam lansmanı geciktiririm gerekirse bu konuyu çözmek adına, azımsanacak bir müşteri kitlesi değil sonuçta.
 
Temsilcisi ile başka bir forumda temasa geçtim inceleyecekler. Bu arada Standalone mode'da bende çalışıyor öyle deneyebilirsiniz. Logic'te daha çok bu sıkıntı var gibi şu an.
Daha önce euphoriada da aynısı olmuştu. Standaloneda da çalışmamıştı. Ampboxta hiç denemeden direkt silmiştim. Tekrar da yüklemem artık.
Ama reaxis çalışmıştı önceden, ampboxta tabiki çalışmadı aynı şekilde.
 
M1'i bilmiyorum ama Ampbox bende standalone olarak M-Track Solo kullanınca çalışmıyor, AXE I/O kullanınca çalışıyor. Sürücünün kalitesine göre de değişebiliyor o.

Bu arada Softube'de Marshall indirimi var: Black November | Softube
 
Guitar Rig 6 Pro yarı fiyatına: GUITAR RIG 6 PRO

Softube Amp Room ya da AmpliTube 5 kadar iyi değil ama ikisinden de ucuz. Ama eski amfileri güncellememişler sanırım, çeyrek fiyatına düşse belki alırım öyleyse. OwnHammer'dan IR'lar almışlar, tonu öyle adam etmeye çalışmışlar gibime geldi daha çok.

AmpliTube 5'de yarı fiyatına: AmpliTube 5 amp simulation and guitar gear modeling software

Softube'den de bu çıkmış: Celestion Speaker Shaper

Büyük ihtimalle uzun bir süre alacağım son şey olacak bu kurların karşısında, trial ile oynuyorum şu anda =( Bu da indirim kodu: ROCKANDCONTROL
 
Bu konuşuldu mu başlığı komple okumadım .... 14 gün deneme var ve Black Friday indirimli.

 
İndirim çıktığı anda Gojira'yı almayı planlıyordum ama dövizin artması gitara ayrılan bütçeyi güzel sarstı. Şunu alacağım sanırım bu ay sadece: Celestion Speaker Shaper

Bir denemeden geçmeyin, ton açısından epey fark ve çeşitlik katıyor, şimdiden hayranı oldum. TH-U SuperCabinet ile Mikko ile başlayan pluginleri son noktası olmuş.
 
İndirim çıktığı anda Gojira'yı almayı planlıyordum ama dövizin artması gitara ayrılan bütçeyi güzel sarstı. Şunu alacağım sanırım bu ay sadece: Celestion Speaker Shaper

Bir denemeden geçmeyin, ton açısından epey fark ve çeşitlik katıyor, şimdiden hayranı oldum. TH-U SuperCabinet ile Mikko ile başlayan pluginleri son noktası olmuş.
Ben de gojira mı plini mi düşünüyorum..
 
Geri
Üst