Nameless yerine doğrudan cali'yi, efekt öncelikli ve metal işleri ağırlıklı bir plugin içinse slo-100 veya gojira öneririm. Nameless bizzat kullanıyorum ve her ne kadar halen baş ucu plugin'lerimden olsa da tek başına doğru dürüst ton bulmak epey zor. Mutlaka harici bir kabin yazılımı desteği istiyor. Bu arada ben de black friday furyasından bütün eksiklerimi toparladım. Bas için ndsp parallax, gitar yazılımları için ggd cali oversized pack ve yıllar yıllar sonra nihayet davul plugin'imi ggd invasion olarak güncelledim bugün.Neural DSP'nin Nameless Suite'ini alacak gibi oldum ama efektler ve genel versatility çok az/kısıtlı sanki, yerine ne tercih edilebilir?
Cali'yi denemedim diye hatırlıyordum ama denemişim, tekrar aktifleştiremedim bir türlü denemek için 🙁 SLO-100 de çok hoşuma gitmişti abi fakat Nameless sanki biraz daha nüanslı chug (tonu kelimelere dökmek zor zanaatmiş...) tonlarını verdi başka bir kabin yazılımına gerek duymadan. Ama yine de SLO-100 veya Gojira daha mantıklı olacak gibi. Teşekkürlerimi sunuyorum.Nameless yerine doğrudan cali'yi, efekt öncelikli ve metal işleri ağırlıklı bir plugin içinse slo-100 veya gojira öneririm.
Neural DSP’ye support kısmından mesaj atarsanız trial yenileme konusunda yardımcı oluyorlarCali'yi denemedim diye hatırlıyordum ama denemişim, tekrar aktifleştiremedim bir türlü denemek için 🙁 SLO-100 de çok hoşuma gitmişti abi fakat Nameless sanki biraz daha nüanslı chug (tonu kelimelere dökmek zor zanaatmiş...) tonlarını verdi başka bir kabin yazılımına gerek duymadan. Ama yine de SLO-100 veya Gojira daha mantıklı olacak gibi. Teşekkürlerimi sunuyorum.
TH-U'da güzel indirimler var: Guitar & Bass Products | Overloud
Rig Player'a girmek istiyordum epeydir, indirim için TH-U bekliyordum ama bu dövizle zor =(
Hocam pluginlerden fazla anlamiyorum. Onerdiginiz 2 seyde kendi kabinlerini (ir deniyor herhalde) iceriyor mu? Bilgisayara indirince herhangi bir studyo kurmamiza gerek var mi?Audio Assault BF20 koduyla hiç olmadığı kadar ucuz bugün ve yarın.
AHM 5050 ve RVXX şiddetle önerilir.