Amfi Simülasyonu ve Gitar Efekti İndirimleri

Plini’ye sahibim, almadan önce gojira çıksaydı pliniyi almazdım. Efekt olarak da çok çeşitli. Ama bu plininin de süper bi plugin olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Yüksek kura rağmen alacağım sanırım gojirayı.
 
Neural DSP'nin Nameless Suite'ini alacak gibi oldum ama efektler ve genel versatility çok az/kısıtlı sanki, yerine ne tercih edilebilir?
Nameless yerine doğrudan cali'yi, efekt öncelikli ve metal işleri ağırlıklı bir plugin içinse slo-100 veya gojira öneririm. Nameless bizzat kullanıyorum ve her ne kadar halen baş ucu plugin'lerimden olsa da tek başına doğru dürüst ton bulmak epey zor. Mutlaka harici bir kabin yazılımı desteği istiyor. Bu arada ben de black friday furyasından bütün eksiklerimi toparladım. Bas için ndsp parallax, gitar yazılımları için ggd cali oversized pack ve yıllar yıllar sonra nihayet davul plugin'imi ggd invasion olarak güncelledim bugün.

Darısı başınıza efendim.
 
Nameless yerine doğrudan cali'yi, efekt öncelikli ve metal işleri ağırlıklı bir plugin içinse slo-100 veya gojira öneririm.
Cali'yi denemedim diye hatırlıyordum ama denemişim, tekrar aktifleştiremedim bir türlü denemek için :( SLO-100 de çok hoşuma gitmişti abi fakat Nameless sanki biraz daha nüanslı chug (tonu kelimelere dökmek zor zanaatmiş...) tonlarını verdi başka bir kabin yazılımına gerek duymadan. Ama yine de SLO-100 veya Gojira daha mantıklı olacak gibi. Teşekkürlerimi sunuyorum.
 
Cali'yi denemedim diye hatırlıyordum ama denemişim, tekrar aktifleştiremedim bir türlü denemek için :( SLO-100 de çok hoşuma gitmişti abi fakat Nameless sanki biraz daha nüanslı chug (tonu kelimelere dökmek zor zanaatmiş...) tonlarını verdi başka bir kabin yazılımına gerek duymadan. Ama yine de SLO-100 veya Gojira daha mantıklı olacak gibi. Teşekkürlerimi sunuyorum.
Neural DSP’ye support kısmından mesaj atarsanız trial yenileme konusunda yardımcı oluyorlar
 
TH-U'da güzel indirimler var: Guitar & Bass Products | Overloud

Rig Player'a girmek istiyordum epeydir, indirim için TH-U bekliyordum ama bu dövizle zor =(

Bu adamları bayağıdır takip ediyorum, uzun zamandır fiyat 169 Euro idi zaten, şimdi Black Friday ayağına 20 Euro daha düşmüşler sadece. Onu da neredeyse hiçbir zaman satışa koymadıkları 299 Euro üzerinden indirimli gibi sunmuşlar, biraz şark kurnazlığı gibi geldi bana maalesef.
 
Bu arada Rig Player bayağı bayağı iyi. Elimde Kemper var, onunla kafa tutar net. Ama iki nokta var sıkıntılı, birincisi içerik üreticileri çok sınırlı, Kemper gibi open network misali değil. İkincisi ise TAF, BHS, Choptones vs fiyatsal olarak hiç de ucuz değil. Black Friday öncesi 40-50 Euro gibi fiyatlar vardı şimdi daha makul olmuş BF'den dolayı.
 
Son düzenleme:
Rig Player standalona satılsa çok iyi olur aslında ama TH-U satmak için satmıyorlar. TH-U Metal alırım belki ama €49 bile 750TL oldu bu hafta.
 
Softube Amp Room şu anda BLACKWEEKEXTRA kodu ile birlikte $40, daha önce en ucuz $70 olmuştu.

Birkaç kere daha söyledim, eğer amfi simülasyonu işine yeni başlıyorsanız Softube Amp Room ilk önereceğim, en alınası yazılım. İçinde her şey var, hepsi de en üst kalitede.
 
Doğrudan amfi simülasyonu olmasa da konu ile ilgili, Steven Slate Drums'da güzel indirimler var: Black Friday Sale - Steven Slate Drums

Aynı şekilde tam ilgili olmasa da Positive Grid gitarlar için özel ses kartı çıkartıyormuş, indirimli olarak çıktı diyorlar ama Positive Grid'i biliyorsam daha pahalıya satmaz: Positive Grid | Riff - Guitar interface & app make playing fun Alınır mı derseniz, hayır. Specleri pek listelememişler. Çıkışlar kötü. 114db dynamic range iyi sadece.

Yeni ucundan bağlantılı, Mixbus'da büyük indirim var, benim kullandığım DAW da bu: Harrison Mixbus
 
En beğendiğim amfi simülasyonlarından biri iOS'a çıkmış, çıkış fiyatı indirimli: ‎Rhino - Guitar Amp Sim

Bunun bendeki yeri ayrı, herhangi bir amfiyi modellemiyor, özgün. Özgün simülasyonlar ilginç oluyor, epey güzel hi-gain tonlar veriyor bu da, tek başına yeterli ayrıca, iOS için güzel olabilir.
 
Geri
Üst