vsti paylaşim başlığı.

Macintosh HD > Applications > Native Instruments > *Kontakt* (folder)

Macintosh HD > Library > Preferences > com.native-instruments.*Kontakt*.plist

Macintosh HD > Library > Audio > Plug-ins > Components > *Kontakt*.component

Macintosh HD > Library > Audio > Plug-ins > VST > *Kontakt*.vst

Macintosh HD > Library > Application Support > Digidesign > Plug-ins > *Kontakt*.dpm ( ProTools icin )

Macintosh HD > Library > Application Support > Native Instruments > *Kontakt* (folder)

Macintosh HD > Users > *Your User Name* > Library > Preferences > com.native-instruments.*Kontakt*.plist
 
Sımdı geldım işten gorkem mac kucagımda, ılgın alakan ıcın cok tesekkur ederım ne zaman basım sıkıssa yardımdasın:) Tum dedıgın dosyaları sıldım sımdı tekrar denıcem ve haber verıcem..hatta denıyorumm vee yukleme basarılııııı:) yalnızzzz kurdum programı ancak logıc ıcınden goremıyorum:/
 
Audio Scan yaptirt Logic Pro ---> Preferences ----> Audio Units Manager'dan. 64-bit kullaniyorsan Logic'i oncelikle onu tekrar 32 yap oyle Scan et. Sonra 64 ile tekrar Scan et.
dedıklerını harfıyen yaptım gorkem, ve fakat syole bır sıkıntım var yıne:/ Logıc pro 32 bıt zaten...Audıo scan yaptırdıgımda orda kontakt 5 görünüyor.ve hatta kontakt 5 'ın solundakı "Logıc" kutucugu işaretli.hemen yanındakı "Nodes" kutucugu ısaretlı deıgl...ve sırasıyla kontakt 5---native instruments---instruments---5.0.1---sucessfully vaidated yazıyor. Kurulum sanırsam basarılı ancak logıc 9 calısıtıgımda actıgımda kontakt 5 ın lıbrarylerı goremıyorum:/ ne yapmam lazım ki acaba? tesekkurler
 
Selam arkadaşlar, foruma başlık açtım fakat hiç yanıt alamadım, lütfen bilginiz varsa siz yardımcı olabilir misiniz? Sıkıntım şu, soft rock, akustik müzik beste kayıtları yapıyorum. Yeni bir tane beste kaydı üzerine çalışıyorum. Şu aşamada parçanın arkaplanı boş kaldı, synth ile doldurmak istiyorum fakat bir türlü aradığım tonu bulamadım.Parçaya derinlik katacak gayet soft bir ton istiyorm. Dediğim gibi tek amaç parçanın arkaplanını doldurmak. Biliyorum bu işin en iyi metodu deneme-yanılma fakat ben günlerdir tıklaya tıklaya ton arıyorum artık kafayı sıyırmak üzereyim. Şimdiye kadar nexus2, halion one, sylenth ve albinodan birsürü preset denedim. Cubase 5 kullanıyorum. Lütfen konu hakkında deneyimi olanlar, bana ton önerebilir misiniz. Hangi vst. den ton sunduğunuz önemli değil. Yeter ki bana bi isim verin =)
 
Rica ederim, arşivinizin büyük olması gerekir, çünkü bazen bin şey arasından bile bir şey bulunamıyor, spectrasonic ürünleri büyüktür ama muazzamdır edinmenizi öneririm.kolay gelsin...
 
Rica ederim, arşivinizin büyük olması gerekir, çünkü bazen bin şey arasından bile bir şey bulunamıyor, spectrasonic ürünleri büyüktür ama muazzamdır edinmenizi öneririm.kolay gelsin...

Büyüklük benim için sıkıntı değil fakat bildiğim spectrasonic tonlarını bir bütün halinde indiremiyoruz, preset olarak netten indiriyoruz diye kalmış aklımdai doğru mu biliyorum ??
 
" tonlarını bir bütün halinde indiremiyoruz," u anlamadım ama, programı komple edinip kullanıyorsun dilersen kendin ton yazarsın dilersen bazı firmaların ürettiği presetler var onları bulup ekleyebilirsin, ama tabi kendi haliylede oldukça güzel.
 
Eyvallah hocam fm 8 i denedim, hoşuma gitti. Nexusla aralarında resmen tarz farkı var. Spectrasonic i de kurdum fakat şu an keygen sorunum var halledebilirsem deneyeceğim İnşallah
 
Arkadaşlar Midi Guitar diye bir Vst, programcık var. Jam Origin firmasının. Bu program kullandığımız vst leri bir şekilde bildiğin elektro gitar ve kablo yardımı ile kontrol etmemize sağlıyor.
Ha çok mu stabil... Bi gk manyetik performansı beklemeyin ancak, gayet stabil işler çıkartabiliyorsunuz.
Yok ben klavye bilmiyorum, keşke gitarlan böyle şeyler yapabilsek diyenler, hemen bir kurcalasın derim.
Şöyle de bir ekran görüntüsü var kendisinin.
Sevgiler.
Ekran Alıntısı.JPG
 
Son düzenleme:
Ya arkadaş, bazen diyorum elektronik yerine bilgisayar veya yazılım mühendisliği okusaydım diye. Neyin donanımını yapsam yazılımı çıkıyor yahu. Güzel valla gideri var, kullanılır. Kaç kayme? Sitesinden cart diye indi ama kurup deneyemedim henüz.
 
Red wires mixIR ile surekli bit ugultu alıyorum, kayıtı oynatırken sıkıntı yok ama kaydederken sıkıntı büyük. Amplitube 3 ile kullanıyorum, sorunu çözmeme yardımcı olabilecek kimse var mı?
 
LeCab, NadIR, kefIR gibi loaderlar var bildiğim. LeCab ücretsizdi sanırım, diğerlerinden emin değilim. IR loaderlar temelde aynı işi yaptığından, farkları ancak üstünde ekstradan eklenmiş eq, panning v.s. özelliklerle olabilir. Bir deneyin diğerlerini, en azından sorunun mixIR dan kaynaklı olup olmadığı anlaşılır.
 
Geri
Üst