100 Derece

ben açıkçası 100 derceyi pek dinlemesemde yaptıkları bi röportajdan dolayı baya bi şaşırmıştım...
tarzlarının punk ve ska olduklarını söyleyip punk ve ska'yı sevmemeleri hatta bu tarzdaki büyük elemanları sevmemeleri hayli garipti...!

ama dedim ya dinlemeden çok yorum yapmayalım..!

8 ocak pazar günü saat 17:00'da punk 'n' roll tarzı müzikleriyle piyasaya katılan 100 Derece Radyo Bogazici'nde "Off the Record"'un konuğu. Programi www.radyobogazici.net adresinden canlı yayında dinleyip, [email protected] adresine msn messenger'dan ulaşarak canlı yayına katılabilirsiniz.

100derece hakkında hiç ama hiç bilgim yok.ancak bir arkadaş sağolsun vokle çok benzetti beni,izleme şansım hiç olmadığından acayip içimde kaldı.resimlerini bulabilir miyim diye sormak istedim,mümkün müdür?bir adres veya bir dergi sayısı falan?

silent_guitar demiş ki:
100derece hakkında hiç ama hiç bilgim yok.ancak bir arkadaş sağolsun vokle çok benzetti beni,izleme şansım hiç olmadığından acayip içimde kaldı.resimlerini bulabilir miyim diye sormak istedim,mümkün müdür?bir adres veya bir dergi sayısı falan?
dream tv de sıkça klipleri dönmekte
ayrıca bugün hürriyet gastesinin keyf ekinde röportajları var
ve albümleri kahpe felek piyasada
ve gene ayrıca bugün dream tvde yuxexes programının tekrarı var ve 100 derece programa konuk
veeeeee www.100derece.com
ohh beaa umarım yeterlidir 😉
ha bide vokalin adı-barış çakır 😀

kablolu olmadığı için özellikle bir site ya da mecmua demiştim zaten.teşekkür ederim.başarıla diliyorum hepinize.denizle çalışmak büyük bir ayrıcalıktır.direc-t'den biliyorum.

bu adamların emnejeri ya da kendileri maillerine hiç bakmazlar mı acaba?
kaç tane mail attım cevap gelmedi..
internet sitesinde yazanlar dışında iletişim adreslerini bilen var mı acaba?

Geri