yuxexes te izledim az önce ehh iyi ağlenceli grup ama çok ta sevmedim ilk dinleyişte daha iyi dinlemek gerek. bassçıyı pek sevdim. vokal biraz itici geldi neyse mühim konular deil bunlar albümü edinmek gerek..
sanırımsitede menejer in cep nosu war ordan ulaşmayı denedin mi???necrophiliac demiş ki:bu adamların emnejeri ya da kendileri maillerine hiç bakmazlar mı acaba?
kaç tane mail attım cevap gelmedi..
internet sitesinde yazanlar dışında iletişim adreslerini bilen var mı acaba?
aa slm sen şu trompetteki elemansın dimi-hoşgeldnotomatikpilot demiş ki:herkese selam,mert ben..yarın tuba'ya(menejer)ileticem bu durumu,bi iletisimsizlik olmus hallederiz.. bu arada
15 Ocak Bursa-Cacaron
21 Ocak İstanbul-VOX ..calıyoruz..kesin tarihlerdir...Ocak sonu gibi bi Ankara konseri olucak, burdan duyurulur..
Hepinizi bekleriz.. 🙂
necrophiliac demiş ki:ya zaten mevzu konserle ilgili ben şimdi tekrar mail atıyorum..
bence ankara konseri için şubat ayı beklense çok daha iyi olur...çünkü ocak sonu ve şubat 15'e kadar ankara ölü bir şehir..gruba yazık olur..
otomatikpilot demiş ki:album kaydına gelince, kayıttaki eksiklerin sizler gibi bizde farkındayız.Ama elimizdeki imkanlar neyse onları kullandık bizde.Elde olanla en iyisini yapmaya calıstık.Sound tabii ki istedigimiz gibi olmadı,ama bu saatten sonra yapılcak biseyde yok.Artık 2. albume isallah.Bide su konuya bi acıklık getirelim,Kurban cok sevdigimiz bi grup ve cok iyi dostlarımız,ama album kaydı sırasında Deniz'in yada Kurban ın herhangi bir calısması olmamıstır, manevi destek haricinde 🙂
hasonowic demiş ki:bende bi buylsam alacam....