Ogün Sanlısoy

ben katılmıyorum cover parçası çok ii bence teomana dönme felanda yok bence pentegrama dönemez o başka,zaten dönmemelide
 
dönmek iyimidir.eskisi gibi olucaksa iyidir.
ama ogünde bu gözlemlenmiyor.
arabeskleştiğide teomanlaştığıda yorumlar üzerinedir.
benim yorumum budur...
çıkar fantezi şarkılarda söylerse hiç şaşırmam.
müziğinide rock olarak nitelendirmesi bizler için farklı bakış açısı doğuruyor buda iyi olabilir her bakıma.
 
hep aynı kısırdöngü muhabbetler... pentagramdan sonra bu albümü yakıştıramadım... popçu olmuş... arabesk yapıyor... darbuka olur muymuş... saçı şöyle kaşı böyle. muhabbet tıkandı haydi sar başa. pentagramdan sonra........öööööfffffffff
 
demirdemir demiş ki:
kızarlarsa kızsınlar doğru söze ne denir


birşeyci falan değilim,hiç bir şeye kızmadım da siz teomana b-k atmadan duramıyor musunuz?bu sorunsalı aşmak lazım galiba.

bu arada demirdemir ne denir?siz ne düşünüyonz,ne dionuz bu konuda.(anlaşabilmek için öyle yazdım,gördüğüm kadarıyla sen öyle yazışıyorsun da)
 
ogün başarılı bir albüm yapmış diyebilirim. saund olarak çok eksik ama şarkılardan pencere, saydım, kendine gel, düşmez kalkmaz dinlenmesi gereken şarkılar bence. tabi aklıma enteresan şeylerde gelmiyor değil; demir demirkan ile ogün şanlısoy kıyaslaması yapamıyorum açıkcası demir demirkan çok iyi şeyler yapıyor ve kendini çok geliştirmiş nede olsa petrucci'den gitar dersleri almış, birde şu var demir demirkan'nın pentagramdan ayrılmasının farkını ogün ile demir karşılaştırması çok iyi ortaya koyuyor.
 
ya kişileri niye birbirleriyle kıyaslıyorsunuz.
demirde ogünde pentagram fabrikasından çıkmış turkrock adına bişeyler üretmeye çalışıyorlar.
sanki çok fazla isim varmış gibi birde olanları birbirleriyle kıyaslamayın
 
adamlar kendilerine bir yön çizmişler ve o yolda kendi doğruları çerçevesinde ilerliyorlar ve kimsenin onların geçmişine söz söylemeye yine kimsenin onların geleceğine söz söylemeye hakkı yok.


insanları gelecek işlerini geçmişe bakarak eleştirmek aptallıktan öte bir davranış değildir.
 
Geri
Üst