Ogün Sanlısoy

doğrusun arkadaşım trial blazer...

yalnız arkadaş sanırım, ogün sanlısoy'un 2. albümü için pentegram stüdyolarında kaydedilmiş. dedi...
 
merhabalar

Arkadaşlar adama yalancı muamelesi yapmazsanız beni bahtiyar edersiniz..Ben Ogün Şanlısoy un ağzından çıkanları söyledim Ogün pentagramın stüdyolarında hazırlandığını bizzat kendisi söyledi bi tarafımızdan sıkmıyoruz değil mi ;) ?

Traıl blazer den bahseden kim.Pop çular dışarı albümündede ogün var ..İnanmıyan gider araştırır öğrenir..


tiredRadıo bildiğin kadarıyla değil kesin bildiğini konuş..
 
trial blazer'da ogün'ün olduğunu biliyorum da popçular dışarı'da o mu vardı bilemiyorum. zaten pentegramıda pek sevmem, ogün sanlısoy'u da. dolayısıyla da takip etmem, ama ikiside kendi kulvarlarında iyi işler yaptılar. takdir edilesi grup ve adam. diğer olaylar hakkında bilgim yok.
 
merhabalar

tiredRadıo üslübuna dikkat etmesi gereken sensin zira bana yalancı muamelesi yapmıştın bundan ala üslupmu olur?


sen okuduklarını yazmışsın ben frekans programına konuk oldugu zaman kendi ağzından çıkanları söyledim.
 
merhabalar

Açıklık getireceğim bir konu yok ben adamın ağzından çıkanları söyledim eğer halen aksini idda ediyorsan çenemizi kapatıp polemiğe son verelim çünkü benim kimseyle tartışacak moralmen gücüm yok yoksa seninle zevkle tartışırdım :D
 
merhabalar

şu ana kadar senin kesinlikle art niyetli bir insan olduğunu anladım bu yüzden fazla gerek yok.Eğer o prograda o yeri yakalayamamışsan diyecek sözüm yok sana.

Yine izlediğim bir programda popçular dışarı isimli albümde ogününde olduğu söylenilmişti..ASlında kimin nerde nasıl olduğu önemli değil sen bile bile bir olayı büyüte büyüte konuyu çarpıtıyorsan benden uzak allaha yakın ol dostum ;)

Bu arada eğer illaki bir cevap arıyosan ki bu cevap senin bir tarafını soğutacaksa ogün ün web sitesinden ona ulaşırsın : ;)
 
selam fılan yok

kardeşim sen kaç msj dır laf salatasını çorba yaptın.Ben popçular dışarı dalgasını frekansta duydum demedimki.

Madem bir yanlışlık var ortada "kardeş yanlış hatırlıyorsun durum boyle boyle" dersin olur biter.Bir konunun bu kadar uzadığını görmedim.Acayip acayip yorumlar saçma sapan ısrarlar.bu konıda bir daha yorum yapmayacağım dediğim gibi eğer çok merak ediyorsan gider ogün ün web sitesinden öğrenirsin o zaman bir tarafın soğur ;)
 
merhaba

1- her insan hata yapabilir ki hepimiz insanız!

2-ben "popçular dışarı" albümünden frekansta bahsedildi demedim anlaşılan seninde anlama gibi bir problemin var ki benim gibi bir adamın unutkan olması doğaldır!

3-şundan kesin eminim bu albümün tamamı yada bir kısmı Pentagram stüdyolarında kaydedildiğidir çünkü öyle duydum programda..

4-insanları kişisel olarak yargılamak kimseye düşmez eğer aksini idda ederlerse anlaşılan o şahsa bok yemek düşer!

5-seni gibi birton insan var burada hepsiyle tartışmaya girseydim burada çok samimi arkadaşlarım olmazdı!

6-bu tür forumlarda olayı kişiselliştirp tartışma çıkaranı görürsemde çok ağır konuşurum tabi kendimle alakalı!

7- isteğim dışında oluşan bu tartışma burda sona ermiştir ogün ün başka projeleri konserleri v.s. hakkında konuşursak daha iyi olur!
 
Geri
Üst