Ogün Sanlısoy

merhaba

ben konuyu kapatmışım sen hala konuşuyorsun..komik bir durum gerçekten :D

Ama hala merak ediyorsan şunu son kez söyleyeyim: 1- albüm kayıtlarının pentagramda yapıldıgını frekans ta duydum ama kayıttır ama provadır orada boyle bir konuşma geçmişti izlersen.

2- pop çular dışarı albümünde ogününde bulundugunu duydum ama ne şekilde oldugu hakkında kesin ve net bir bilgim yok bunu t.v programlarında değil yanılmıyorsam bir röportajda duymuştum

gerekli açıklamaları defalarca yapmaya çalıştım gel görki maddeler halinde yazmassak anşılmıyor (ıQ).. :D

Konuyu kapattım tekrardan umarım açılmaz :roll:
 
merhabalar

dostum sen erkeksin değil mi? :D Yok hani ben seni karı sandımda..

elemean hala konuşuyor sen beni kendine hedef seçmişsin benimle uğraşıp duruyorsun benim dediklerim doğru değilse kale almazsın olur biter nedir bu araştırmacı gazeteci ayakları?
 
merhabalar

dostum benim gibi adamlara senin gibi adamlar vızz gelir 8) merak etme sen benim ruhumda yada başka bir yerimde yara filan çıkmaz sana son kez yazıyorum eğerki şahsıma yönelik bir msj yazarsan buraya yada başka bir yere sana çok ağır konuşurum sonucu ne olursa olsun!
 
merhaba

Bana bak benım yaram fılan yok kaşıyacaksan aynaya doğru don ve kaşı anladınmı?


ben yalan cıyım ben hiçbir şey bilmeyen cahil bir insanım :D :LOL: tamammı rahatladınmı soğudumu bir tarafın?

senin derdin ortaya çıktı güzelde oldu senin derdin ne ogünün nerde kayıt yaptığı nede albüm çalışmaları v.s. senin derdin benimle seninle başka yerde görüşelim tamammı derdin ne ise orada yüzüme anlaıtrsın böyle ortalık malı gibi laf yetiştir insanlara .

adam olmadığın bellide insan bile olamamışsın 8) insan ol ..
 
merhaba

tiredradıo o kadar bu tartışmayı bitirmek istiyorum ve bir oncekinde cevapta vermedim ama hala karı gibi sızlanıyorsun kardeşim şu lanet olası çeneni bir kapatta başka arkadaşlarda şurada tartşabilsinler.ben susuyorum sen oradan hala kabasın yok bilmem nesin yeter sus artık belli bir yaran var ama o yarayı gel özelde saaryım boyle boş yere bu yeri işgal etme.
 
Geri
Üst