Ogün Sanlısoy

evet album çok gusel olmuş sever dınlıyorum fala ben ogun sanlısoyu tanımıyordum bir gun frakans programında gördum ama çok gusel müzik yapıyor
ertesi gun cd sını aldım hemen
 
;)
ogun1.jpg

ogun2.jpg

ogun3.jpg


Rasimler ogün'un babasının kaptanı olduğu gemide çekilmiştir...
Sevgili ogün'e burdan selamlar
 
Barış manço tadında

daha bi ta??aklı rock soundunda
kliplerde süper

şarkılar gitar çalanların eline sakız olabiecek kadar kolay ama güzel

çok başarılı
 
ne kendisine ne de parçalarina isinamadm bnce dönsün yine eski zmnina demir demirkanida alsin hatta tek baslarina olmuomus bunnar :D illa bi grup içinde olcaklarmis :)
 
sizin sandığınız dediğiniz kadar kolay olmasa gerek bu işler arkadaşlar o kadar kolay mı o adamların geldikleri bu noktadan geri dönmeleri allah aşkına adamlar bu işin piiri hele de türkiye gibi bir memlekette kolay mı istediğin müziği yapmak demir demirkan kaçıncı albümünde isediğim albümü yapabildim dediğine göre ogün için bu söylenenler daha çok çok çok erken değl mi...
 
rezil ne demek arkadaşım açıklar mısın ? sevmiyorum de olsun bitsin. bu nasıl bir zihniyettir anlamıyorum ya. siz yapın şahane birşeyler de dinleyelim bakalım. öyle olmaz böyle olur deyin. ama öyle kuru sıkı atmak daha kolay değil mi? rezil berbat sinir ... kötü söz sahibinindir.
 
ogün ü yedikule zindanlarında mor ötesi ve athena konserinde gördüm. kapıdan girdi gördüğüm gibi atladım boynuna oda çok sevindi :D bende çok sevinmiştim.. çook sıcak ve samimi birisi.. bence 10 numara..
 
Geri
Üst