Ogün Sanlısoy

yasin_ibar demiş ki:
Korkma2007 albümü bu ay veya Haziran başı geliyor. Tüm Ogünseverlere müjde olsun.

Ayrıca ;
Albümde 3 yeni şarkı ve Ogün ile Hayko düeti var.
Türkiye'de ilk defa denecek bir yöntemle satışa sunulacak albüm sipariş sistemiyle dağıtılacak. Ayrıca 98 yılında Korkma albüm kayıtlarında çekilen görüntülerinde olduğu bir DVD olacak. 8)
 
pentagramurat demiş ki:
sağlam geliyor yani Ogün desenize.

bu albümün satışları iyi giderse Ogün abiden bize bir hediye daha gelecek.

Bu da akustik albüm olacak.

Lütfen sevdiğimiz sanatçılara destek olalım.En çok destek görmesi gerekenler bizim rock camiasının sanatçıları (çünkü onlar gerçek sözler,gerçek şarkılar yazıyorlar). Onlar varsa bizler varız, bizler varsa onlar var.

Arkadaşlar bakın bunlar önemli şeyler. Lütfen herkes yazdıklarımı dikkate alsın. Ogün abi SONY'den de ayrıldı ve YÖN ŞİRKETİNİ kurdu. Artık daha fazla destek görmesi lazım.Hakettiği ilgiyi görmesi lazım,müziklerini iyi dinlemeniz lazım.Ogün abi çırpınıp çabalıyor.Neden biz fanlarına güveniyor.Konuştuğunuz zaman size enerji veriyor.Ama bi yandan da sizin gözlerinizdeki parıltıyı görüyor ve sizden güç alıyor.Bu sözleri salladığımı düşünmeyin.İki paket sigara nasıl alıyorsanız sevdiğiniz sanatçıların albümlerini de alabilirsiniz. Yarın birgün Ogün SANLISOY müzik yapamazsa bunu farkedersiniz ama geç olur. Bu kadar çırpınan,müzik için emek veren bi sanatçıyı el üstünde tutmalıyız. Bugün Ogün abi bu piyasa da olmamış olsa, bir düşünün ... Ne kadar büyük bir boşluk olduğunu gördünüz mü?

Lütfen korsana hayır! onun yerine orjinal albüm(2 , en fazla 3 paket sigara paranız) tam destek.

Şimdiden bizi bu yolda yalnız bırakmayacak herkese sonsuz sevgi ve teşekkürlerimi sunuyorum. Destek olan herkese minnettarız !
 
Yasin abim çok güzel yazmış..Bİz bu müzik sektörü canavarı korsan yüzünden kaç müzisyenimizi kaybettik.şu an da isimlerini vermeme gerek duymadığım bir çok rock müzisyeni,ellerinde süper parçalar ve besteler varken bunu bizlerle paylaşmıyorlar...Çünkü biz onlarla paylaşmıyoruz resmen çalıyoruz onları müziklerini... :cry:

Geçmişten bu yana rock müzikte ne kadar çok gelişme varsa korsan yüzündende eskisinden çok daha berbat bir piyasa var..Sonra kendi kendimize soruyoruz bu ülkede neden rock hep bu kadar geri planda diye..Halbuki biz onlara,onların emeklerine sahip çıksak zaten yeter...Dinleyici sayısı milyonlarca ülkede ama albüm alanların sayısı binleri aşmıyor...

Eğer Ogün Sanlısoy korsana yenik düşerse gerçekten çok büyük bir kayıp olucak Türkçe Rock Müzik adına...Aslında biz buna izin vermeyiz,gücümüzün yettiği kadar albüm alıp insanlara veririz fanlar olarak ama nereye kadar devam edebilir ki...
 
Ogün SANLISOY'un resmi sitesi

www.ogunsanlisoy.com

tekrar aktif haldedir.

Korkma 07 için Güzel bir şov var site girişinde.

İlk önce korkutuyor Ogün abi :) sonra KORKMA yazıyor. sıkıysa korkmayın. hadi hayırlısı..


korkmavn9.jpg
 
oo çok deli olmuş valla bu arada korkma 2007 bi paket içinde gönderilmeyi düşünülüyor paketin içinde korkma 2007,dvd,t-shirt ve belki bir de kolye olacakmış şimdiden heyecanla beklemeye başladım bütün bunları ucuz bi fiyatla getirip bizlere sunabilmek için uğraşılıyormuş şu sıralar
 
Akustik albüm!
bu başlığı dolaşırsanız yasin'in haberinden önce benim böyle bir istekte bulunduğumu görürsünüz arkadaşlar.yani Ogün güzel yolda ve çıkacak akustik albümün çok güzel olacağından en ufak bir şüphem yok..
 
hakikikertenkele demiş ki:
yasin_ibar demiş ki:
yuxexesbysartlireflex63gg4.jpg


yorumsuz... yorumlarınızı bekliyorum :LOL:

"yorumsuz" derken??!

yani nasıl yorumlamalıyız ki şimdi bunu? :)

Güven abi herkes kendince yorumlasın işte. Bence güzel ve çok değişik bi çalışma.. sanat sanat :D

Güven abi Ogün abiyi yüxexes'e çağırdığında ben de oradaydım :)

bilmem hatırladın mı?

s6000012gz0.jpg


s6000004xw2.jpg


hpim0660ja3.jpg


:LOL: :LOL: :LOL:

ayrıca bu videoyu

-- > http://www.youtube.com/watch?v=Q_ldyuRvDac

1.50 - 3.20 dk'ları arası seyret Güven abi :) selamlar saygılar :)
 
evet yüxexes de ogün abi mehmet turgutla bi kaç projemiz daha var demiş zaten merakla bekliyoruz sadece korkma albümüyle sınırlı kalmayacak sanırım mehmet turgut-ogün sanlısoy birlikteliği
 
ogün süperdi de tesisat ve organizasyon rezaletti.girilebilecek tuvalet yoktu koca kampüste millet çalılara attırıyordu.sahne önünde bile yanındakiyle muhabbet edebiliyordun ses sistemi o derece kötüydo yani.ve kısa sürdü baya 40-45 dk. civarı bişey.
 
Geri
Üst