Ogün Sanlısoy

Yönetici Uyarısı: Mesaj içeriği anlaşılmayı güçleştirecek ölçüde yazım ve anlatım hatalarına sahip olduğundan yönetim tarafından silinmiştir.Türkçe'de 'w' harfi yoktur. Kasıtlı olarak Türkçe'yi yanlış kullanmaya devam etmeniz durumunda siteden atılacaksınız. Lütfen Forum Kurallarını okuyunuz.
 
Ogün Sanlısoy, 4 Haziran’da Beyoğlu Manhattan Club’ta, 20 Haziran’da ise Kilyos, Solar Beach'te gerçekleştirilecek Rockİstanbul festivalinde konser verecek.

İlgilenenler için.
 
Ben seviyorum bu adamı abi çalışmış uğrtaşmı işte.

Ogünün ağzından ogünü bilmek isteyenlere;

Üniversiteyi kazanınca ben gitarı alacağım dedim" diyor ve alıyor. Mimar Sinan Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü'ne giriyor. "Elektro gitarı aldım ve başlıyoruz dedim. Arkadaşlardan akorlar nasıl basılıyor diye bakıyordum. İlk çıkan sesler çok berbattı! İçerden aaa yeter diye bağırıyorlardı!" Kendini stüdyolara atmış da ev ahalisini sağır olmaktan kıl payı kurtarmış. Üniversitede tasarım okurken boş duracak hali yok ya, ortalık da müzisyen adayı kaynıyor zaten. Okuldan bir arkadaşı ile Sugar Mice isimli bir grup kurarlar hemen. Keyifleri acayip yerindeyken bu sefer Pentagram'dan teklif gelir. "Amatörüm ben, onların da ohoo Pentagram durumu var!" "Trial Blazer" albümünden sonra dört sene o diyar senin bu diyar benim her yere konserlere gidilir. Rock ve Gırgır dergileri tarafından 93 ve 94'te "yılın en iyi rock solisti" bile seçilir.
 
ogün ilk dinlediğim de bir şey anlamadım ama bence süper bir rocksesine sahip kendini hissettirip ağır basıyor hele saydım ve pencer şarkıları muhtesem ferdi tayfurun şarkişi ise daha bir başka güzel yorumlamasını beğendim
 
Ogün Sanlısoy, 4 Haziran’da Beyoğlu Manhattan Club’ta, 20 Haziran’da ise Kilyos, Solar Beach'te gerçekleştirilecek Rockİstanbul festivalinde konser verecek.

Eminimki çok güzel geçecek.
 
Geri
Üst