Ogün Sanlısoy

techno ortamlardan birdenbire 180 derece dönen biri galiba...cool-ogün sanlısoy...alaka kurmak için baya uğraştım ama nedense hiçbir bağlantı yok...

neyse ogün abimize hayırlı olsun...allah analı babalı büyütsün demek düşüyor bize...

dipnot:deyyus ortalarda görünmüyor hayırdır inşallah...oğlunun da para amaçlı doğduğunu söylemesini bekliyordum ama ne gariptir ki insanları aşağılamaktan bıktı galiba :twisted:
 
bence de hayırlı olsun.ya ben daa 17 yaşındayım ve bu nedenle ogün sanlısoyu o gün albümüyle tanıdım ama daa snra korkma albümünü de dinledim ikisi de harikaydı ama üç albümü bambaşka olmuş gerçekten dört dörtlük bi albüm ogün manyağı olduğum için sölemiyorum müzikler yorum herşey çok ii.
 
Benim en hoşuma giden şarkılar; bir ben, parası var ve dön evine...klipler albümdeki biraz piyasaya şarkılara çekiliyor...dön evine de Tarkan Gözübüyük harika bas çalıyor...
 
Rock'N Coke 2006 - Tek Günlük Biletler
2 Eylül Cumartesi 09:00 - 3 Eylül Pazar 09:00
Mekan : Hezarfen Havaalanı
Bilet Fiyatları : 60 YTL



3 EYLÜL PAZAR

MAIN STAGE

Placebo
Şebnem Ferah
Editors
Reamonn
Vega
Ogün Sanlısoy
 
Afisbanner.jpg



YER BARIŞ,GÖK MANÇO ROCK FESTİVALİ

Barış Manço Rock Derneği Desteği ile DÖNENCE PRODUCTİON sunar.

Türkiye’nin en geniş kapsamlı ve en fazla sanatçı ve grup içeren YER BARIŞ GÖK MANÇO ROCK FESTİVALİ Barış Manço Rock Derneği desteği ile Dönence Production tarafından yapılmaktadır. Festival fiziki olarak kaybettiğimiz Türk Rock Müziğinin önemli isimlerine vefa amacı taşımanın yanısıra 12 saat devam edecek süresi ile müzik severlere bu güne kadar alışılmamış bir rock müzik ziyafeti sunmayı hedefliyor…Sahne alacak her grup kendi besteleri ile sizleri büyüleyecek…

Festivalde sahne alacak gruplar :
KURTALAN EKSPRES
HALUK LEVENT
FERİDUN DÜZAÐAÇ
AYLİN ASLIM VE TAYFASI
OGÜN SANLISOY
MURAT YILMAZYILDIRIM
RASHIT
ZARDANADAM
UMUT KUZEY
GRİZU
TAYLAN AYIK
EMRE ÖNBAYRAKTAR
Rock Ekspresi
Mert-ElvisTürk Band (Elvis Presley Şarkıları ile)
Okyanus
Feedback
The Domino
Gizli Özne
Poker
Gamgama

Kurtalan Ekspres: Barış Manço’nun yadigarı olarak görülen ve Cem Karaca ile de bir sure çalışan grup festivale özel ve süprizlerle dolu canlı performans sunacaklar..

Haluk Levent: Yeni albümünün süpriz şarkıları ve geçmişten bugüne hit şarkıları ile sahnede olucak ve özel süprizi ile dinleyenleri büyüleyecek..

Festivalde diğer grup ve sanatçılar YER BARIŞ,GÖK MANÇO ROCK FESTİVALİ’ne özel ve bir o kadar da alışılmışın dışındaki performansları ile sahne alacaklar. Festivalde Dj Kabininde ise Barış Manço Rock Derneği Başkanı Serkan Hacıömeroğlu’nun hitleri sizleri çok farklı diyarlara uçuracak.. Festivalin sunuculuğunu SüperFM dj Gönül Dostu Füsun yapacak. Süpriz hediye, animasyon gösterileri, şiir dinletileri ve Son ses Rock Müziği ile YEDİKULE ZİNDANLARI’nın eşsiz tarihi dokusunda herkes bugüne kadarki en farklı ve en özel festivalde oluduğunu hissedecek…

Festivalde 18 Yaş sınırı bulunmayacak.
Ancak 12 yaş ve altı için giriş yasak olacak.

Festival alanında yiyecek ve içecek standları ile 18 yaş üstü için alkol standlarıda olacaktır.
Festival bitimi merkezi noktara (TAKSİM-TOPKAPI-BAKIRKÖY) ulaşım imkanıda bulunacaktır.
Festival için sahne sıralaması ve merak ettiğiniz diğer ayrıntılar aşagıdaki web sitesinde bulunmaktadır.

www.barismancorock.org
 
Ogün Sanlısoy bir ropörtajında Tarkan Gözübüyük'ten bahsederken Dön Evine şarkısında basları onun çalması nedeniyle tam bir Pentagram havası oluştuğunu söylemişti..
 
dark_and_shadow demiş ki:
bence de tarkan gözübüyük türkiye nin en ii basçısı saten pentagramda bunu çoook güzel bi şekilde ispatladı.

valla tarkan gözübüyüğün başçılığına söyleyebileceğim tek birşey yok ancak türkiyenin en iyi basçısı dendiği zaman bana göre akla gelen isim levent yüksel...tamam aynı tarzın adamları değiller ama yine de en iyi dendiği zaman aklıma gelen ilk isim o ki satriani de bunu tastikledi... :twisted:
 
Ogün babayı dinlemeye 15 temmuzda yer barış gök manço rock festte gidicem...
Tanıtımlarda okudugum kadarı ile süprizide olcakmış:...
toplanıp gitsek mi arkadaşlar?
 
Geri
Üst