Yamuk humbucker manyetik

Dostum, gittigidiyor'un gencmüzikistanbl mağazasından aldım ancak 20 25 gün oldu alalı ve yeni yeni öğrenmeye başladığım için gitara çok bakamadım. Eğer bu durum performansı etkilemezse böyle kullanırım zaten.
Ben de mydukkandan almıştım. Belki üretim serisinden kaynaklı kozmetik bir durumdur.

Bu kozmetik durum, performansı hiç etkilemez o konuda sıkıntı yaşamazsınız. İçiniz rahat olsun.
 
tellerin manyetiğe tam hizalı olmamasını sorun etmeyin, pek ince, hassas bir durum yok burada. Ben gitarıma sabit köprü için olan kısa tel aralıklı seymour duncan manyetik taktım(gitar frli ve tel aralığı geniş), E teli manyetiğin dışına taşıyor buna rağmen tonda herhangi bir olumsuzluk görmedim. Son 2 yılda en çok kullandığım gitar oldu o gitar, canavar gibi bir tonu var. Manyetik iyi ise gerisi çok önemli değil.
 
Bir fark olsa da o farkı duyacak kulağı geliştirmek ve duyduracak ekipmana sahil olmak yıllar sürecek bir şey :)
Manyetiğin kendisinde bir sıkıntı yoksa biraz açılı durması o kadar büyük sorun teşkil etmez.
 
Arkadaşlar ne yalan söyleyeyim konuyu açarken kimse bakmaz dedim. Yanılmışım. İyi ki varsınız artık rahat öğrenebileceğim... 🙂🤟
 
Hiçbir sorun teşkil etmez. Konuyu gördükten sonra kendi gitarlarıma da baktım, gitarlarımdan birinde bu yamukluktan daha fazla yamukluk var. Teller çivilerin en köşesine denk geliyor fakat manyetiğin sesi gayet normal, hatta gitarın manyetiklerinden fazlasıyla memnunum. O sebeple telaşlanmanıza gerek olmadığını rahatlıkla söyleyebilirim.
 
Bu arada hâlâ kafanda şüphe varsa Eddie Van Halen'ın Frankenstrat'ına bakmanı öneririm. Manyetikler anyaya teller konyaya bakıyor fakat cayır cayır ses alıyor adam o gitardan. Bir sorun teşkil etse Van Halen kullanmazdı diye tahmin ediyorum.
 
Geri
Üst