Mor ve Ötesi şarkılarını söyleyebilecek vokalist arıyorum

Herkese merhaba.

Mor ve Ötesi Dünya Yalan Söylüyor(2004) albümünü tüm enstrümanları ile birlikte yeniden kaydetmek gibi bir projem var. Şarkıları kayıt ettikten sonra Youtube kanalımda en ince ayrıntısına kadar yayınlamayı düşünüyorum. Bu sayede harika bir arşiv/rehber oluşmuş olacak.

Birkaç haftadır çalışmaya başladım fakat maalesef bariton sese sahip olduğum için şarkıları transpoze etmeden söylemem mümkün değil. Bu yüzden orjinal karar sesten söyleyebilecek vokalistler arıyorum. Belki de 1 seneden uzun sürecek bir proje ve ne kadar ciddi olduğumu görmeniz için ufak bir demo bırakıyorum.

Demo: https://voca.ro/1hgdblajn8mx
Youtube kanalım: https://www.youtube.com/emregul1988
Mail adresim: [email protected]

Vokalistte aradığım özellikler:

- Yüz yüze görüşemeyeceğimiz için kendi imkanları ile düzgün bir ses kaydı alabilmeli. (bir ses kartı, kayıt ortamı ve işimizi görecek mikrofonu olmalı.)
- Şarkıları transpoze olmadan orjinal karar sesten söyleyebilmeli ve söyleyiş tarzını Harun Tekin'e benzetebilmeli. Yani en ufak ayrıntısına kadar ezberlenecek.
- Üşengeç olmamalı, ben kayıt istediğimde seri bir şekilde hazırlayıp yollayabilmeli.
- Din, dil, ırk, cinsiyet hiç önemli değil.
- Para beklentisi olmamalı. Ben Youtube üzerinden para kazanmıyorum ve bu işi tamamen Mor ve Ötesi'nin müzikal hayatımdaki yeri çok büyük olduğu için saygımdan yapıyorum. Para beklentiniz varsa boşa zahmet edip yazmayın.

Bu özelliklere sahip ciddi arkadaşlar hiç çekinmeden bana ulaşabilir.
 
Son düzenleme:
Geri
Üst