Çizgi Filmler

Çizgi film izliyormusunuz?

  • Evet

    Oylar: 0 0.0%
  • Hayır

    Oylar: 0 0.0%

  • Toplam oy veren
    0
küçüklüğümün kahramanı...(darkwing duck) :)

darkwing_swinging.JPG
 
jojo_ba demiş ki:
:kaydim ehehehe olur oynayalimm.....ne izlicem o koca gozlu kirmizi kurdeleli kizlari :kustum
vardi da kimbilir nerde.....du bakiim bi

ben bu pokumanlarin digimonlarin hic birini sevmemeistim ama....su cizgi filmde kartlar kullanark birbirlerini dovmeye calisanlarin oldugu hangisi....o cizgi filmin amaci ne :?: :!: cocuklarim beynini bi ton sacmalikla dolduruooz bide kumara ozendirelim...ufaktan alissinlar fln mi....yada bilen beri gelsin lutfen.

bide Darkwing in kankasinin adi neydi ??

1. O çizgi filmin adı Yu-gi-oh (Hala tutuluyor.. Ama ben tvye artık kan kustum protesto için izlemiyorum. -Ne faydası olcaksa-)
2. Kankasının adı Launchpad. Şu ikide bir D.W diyen çılgın. Ben başta isimlerdeki espriyi anlamamıştım ama şimdi Launchpad, Gasoline deyince kopuyorum. Amma tuhaf isimler. Dalga geçmiş adamlar besbelli.
3. Bir de pokemonu sadece nintendo gameboy hastası olduğum zamanlar çok oynardım. Bir de oyunu ile tanışınca hastası oldum pokemonun. Hala da duyunca severim. Ama eskisi kadar okuldan kaççak kadar deli deilim pokemon için :) Çocukluk anısı işte
4. Digimon ise taklitti, az birşey izlenesi vardı ama pokeden önce çıksaydı çok tutulurdu o grafiklerle. Bir de daha fazla çocuk ölümü olurdu. Ayrıca pokenin yasaklanıp diginin yasaklanmamasının nedeni pokemonun rating rekorundan diğer kanalların rahatsız olması. Ayrıca o zamanlar ATV yeni sezonu alacağı zaman 1 milyon dolar talep edilmişti. ATV nin de gücü yetmeyince buna yasak süsü kondurup pokeyi yasakladılar.
5. Digimonda sadece o çalan J-ROCK müzikler hoşuma gitmişti. Beni rock'a yaklaştıran bi diziydi. Jenerikini izler kapatırdım.
6. Bi de şeker kız kendi bilmemne vardı. Bööööüüüüöööögh! Ömür törpüsü valla. İzlerken hatırlarım kardeşim hüngür hüngür ağlardı. Nefret ederim o dizilerden.

Şimdi düşünüyorum da amma anime manyağıymışım. Doktora felan mı yapsaydım acep?! :p
 
ya ben nezmndr izlemiorm ama sinema filmi olrk buz devri ve sewimli canavarlar haa bide oyuncak hikayesi1-2 çokk gzldii..aaa bide aslan krlı unutmmk lzm...twdyse en çok foxkidsde 402nolu snf ve andynn nesi warı sewiorm:))pokemon ok sewrdmm..hmm bide cumrtsi günlri atvde bi çizgi film olurdu oklda geçiodu süpr bişydi ama adı aklıma gelmio..
 
Hatırlıyom üç sene önceydi. Çok dehşet bişidi. Neydi adı yaf? Minase galiba. Hatırlarım izlerken ağzımın suyu akardı ordaki kızlara. Ölürüm ben yaf. Bi de ilk defa onu izleyince olağanüstü şeylerle ilgilenmeye başlamıştım. Karanlık sanatlar cart curt. Sex gücü vs. Ah bende de olsa diycem ama artık bunların animeden başka bşi olmadığını anlayacak zekadayız. Ama hentai demek de tam uymaz hani o kadar uç noktalar yoktu dizide. Ama seyretmeye değer. :twisted: :twisted: :twisted:
 
Ninja Scroll çok iyiydi ama tamamını izlemek nasip olmadı.Birde filmde uyuz olduğum birşey vardı,kahramanların hepsi Samurai Shodown adlı oyundan çalıntıydı.

Ninja kaplumbağaların yeni bölümlerini izlemenizi tavsiye ederim..Çok karizma olmuşlar.Çocuk dizisi gibi olmamış daha çok yetişkinlere hitap ediyor:D
Kanal D de izleyebilirsiniz.
 
Bence hiç alakası yok. Ninja Kaplumbağalar'ın yenisi zamane çocuklarına yani nam-ı diğer "Pokemon gençliği"ne hitap ediyor.

Ama Ninja Kaplumbağalar'ın 3 filmi vardırki, işte asıl onlar herkese hitap eder bence. İzlediğim en eğlenceli 3 filmdir. Tavsiye ederim herkese.
 
turke01 demiş ki:
Bence hiç alakası yok. Ninja Kaplumbağalar'ın yenisi zamane çocuklarına yani nam-ı diğer "Pokemon gençliği"ne hitap ediyor.

Ama Ninja Kaplumbağalar'ın 3 filmi vardırki, işte asıl onlar herkese hitap eder bence. İzlediğim en eğlenceli 3 filmdir. Tavsiye ederim herkese.

Flmler konusunda haklısın ama yeni bölümler hakkında katılmıyorum sana.

Espriler konuşmalar fln gayet derin yani pek çocukların anlayacağı tarzda değil.
 
:arrow: "Nils ve Uçan Kaz" vardı bir zamanlar... Şimdi olsa yine izlerim, TRT2'de, İşitme Engelliler Haber Bülteni'nden hemen sonra çıkıyordu pazar günleri... Hey yavrum hey...

:arrow: "Clamantine" miydi o? Çok süper bir müziği vardı. Bir şeytan bu kızın peşindeydi hep. Lombak dergisindeki Hilal'in soft versiyonu gibiydi sanki...

:arrow: "He-man" da şahaneydi...

:arrow: "Yakari"... Süperdi ya, hastasıydım. Müziği de iğrençti ama olsun. Bir yaşlı kartal vardı Yakari'ye yol gösteren, "Gorigorigorigogo..." diye konuşurdu namussuz kuş...

:arrow: "Güneşin Çocukları" diye bir Kızılderili çizgidizisi daha vardı eskiden. Altın Şehir'i mi arıyorlardı ne... Süperdi...

* * * * * * * *

Yeni zırvalardan bir tek "Tasmania" hoşuma gidiyor. O da ne kadar yenidir, tartışılır hani...
 
:arrow: gölgelerin gücüüü adınaaaaaaaaaaaaaa.........!!!!! cok severdim (artık sevmiyomuyum acaba?) bide orkoyu arardık hep nerden cıkcak die :)

:arrow: yakarinin atı diyorum....'orman yanıo yakari' :)
 
Tokyo TV de hergün fıstık animeler gösteriyolar çok deşşet bileniniz varmı bilmem ama
Pokemon advanced challenge (7. sezon) gösteriliyo bazen onu izliyom.
"Youki rinrin genki hasuratsu kyomushinshin ikiyouyou"
"Poke navi motte"
Çok güzel jeneriği var. Ama işte ingilizceye çevrilirken jenerik de değişiyor. İngilizce saçmalıklar, rap müziğe dönüyor. Aslında animeyi gösterirken türkiyede de japoncayı çevirmeden göstermeliler daha güzel. Bir ruh bütünlüğü oluyor.

Bir de pokemon bayağı değişmiş. Ninja Turtles gibi olmuş aynı. Daha yoğun ve manyak espri tarzları eklemişler. Çoğunu japonca ya anlamıyom ama olsun. Kıyafetler değişmiş, misty gitmiş, may ve max diye iki kardeş var. Roket takımı bile daha az çkıyor. Bir de Hoenn dünyasına geçiyolar. Burda Aqua ve Magma takımları var. Birisi tüm kıtayı tsunamiye gömüp denizlerde yaşamak için aşırı şiddet yapıyolar. Diğeri de Mt. Chimney diye bi yanardağı patlatıp denizleri küllerle karaya bürümek istiyor. Hala süren bir saçmalık var tabii. O da Ash hala kısaboylu ve 10 yaşında. Ama tabii daha bi artist olmuş. Gary de poke eğitmenliğini bırakıp profesörle araştırma yapıyor. Ama şiddet artmış ve ne kadar şiddet o kadar lezzet!
 
Geri
Üst