- Konu Sahibi Konu Sahibi
Yanlış Yaptık - Umarım hoşunuza gider.
abi bir kaç eleştirim olacak.
gitara çok abanıyorsun.
türkçe kelimeleri ingilizce aksan ile okuyorsun.itici geliyor kulağa.
gitarda alt yapı olmadan solo atmak da eğer efsanevi bir solo değilse hoş değil.hele introda ne çaldığın hiç anlaşılmıyor gitar solosunda.
akor geçişlerinde de arpej solo karışımı şeylere gerek yok.
distorşınla power akorlar basıp üstüne vokal yapınca da malesef çok kulak tırmalıyor. hafif bir drive daha hoş olur.
teşekkürler.
Yokedici
Söz : Hakan Baysal - Jean Rostand*
Müzik : Hakan Baysal
* "Kill a man, and you are a murderer. Kill millions of men, and you are a conqueror. Kill everyone, and you are a god" sözleri şarkıya uyarlanmıştır.
Kanal : https://www.youtube.com/@hakanbaysal
Kesinlikle. Büyük çocuğa pcyi okul kazanınca alacam dedim. O nedenle bekliyorum. Ancak alternatif kayıt yöntemlerine de bakmıyor değilim. Telefona amfi + vokal kaydı alabileceğim yöntemler hakkında öneriniz varsa sevinirim.Naçizane tavsiyem. Artık daha kaliteli bir kayıt almayı denemeniz.
Kesinlikle. Büyük çocuğa pcyi okul kazanınca alacam dedim. O nedenle bekliyorum. Ancak alternatif kayıt yöntemlerine de bakmıyor değilim. Telefona amfi + vokal kaydı alabileceğim yöntemler hakkında öneriniz varsa sevinirim.
Bu aralar baktığım bir ürün.Roland go mixer pro x
Gökhan hocam sağolun. Hatta dün ilgili konuya yazdım. henüz kimse yazmadı yada görenler henüz deneyimlememiş kişiler. Sorunum şu : Amfim Boss Katana 50. Line out çıkışı yok. Amfimin Rec-out/Phone çıkışından Go mixerin entrüman ya da gitar girişine bağlanırsam kaydı alabilir miyim?
![]()
Roland Go Mixer Ve Muadilleri Hk.
Arkadaşlar merhaba konuyu kısaca şöyle özetleyeyim . Akustik amfi kullanıyorum . Vokali ve gitari amfimden tonladığım şekilde alarak video kaydını telefondan yapabilmek niyetindeyim . Araştırırken roland go mixer i gördüm . Aradığım cihaz bu fakat fiyatı 500 tl civarında . Buna muadil...turkrock.com
Hatta 3-4 gündür özellikle bu cihaz ve katana arasında uyum olan bir video aradım alttaki videoda line-out olduğunu belirtiyor(İnanın ürünle ilgili çok video izledim). Adam da Artist ile denemiş 😞 (Dk 16:30)
Yukarıdaki cihazı aldım. Sorunu çözdük gibi. Umarım bundan sonraki kayıtlar umarım ektekinden daha da iyi olacak. Yokedici'nin sadece gitar bölümlerini dün kaydettim. Tamamlayınca ayrıca yayınlarım.Naçizane tavsiyem. Artık daha kaliteli bir kayıt almayı denemeniz.