İstanbul Luthier tavsiye

Abilerim ablalarım kardeşlerim;

Yandım ben bittim.

Kuyruğu kopasıca kedim evde koştururken gitar standına kamikaze gibi girdi ve devirdi.

Elektro gitarları son anda yakaladım ama akustik gitarı tutamadım (dürüst olayım aslında elektroları kurtarmak için elimi bile sürmedim akustik gitara)

Gövde çatladı sap kırıldı bildiğin elimde kaldı.

Hani işte klasik soru. Makul rakam sınırları içerisinde temiz iş yapan, İstanbul'da tercihen avrupa yakasında bir luthier var mı ?
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
Abilerim merhaba.

Dün can havliyle ne resim aklıma geldi nede bir şey. Evin yakınlarında bir gitar ve ekipmanlarını satan yer vardı oraya koştum. Adam dedi ki bunda sıkıntı yok 150-TL yaparım 3-4 güne alırsın eskisi gibi olacak merak etme dedi. Artık 150-TL duyunca bende bıraktım.
Pek umutlu olmadığım için de buradan bir tavsiye almak istedim.
Ama iyi iş çıkarsa ne mutlu bana çıkmazsa ne diyim işte akılsız başın cezasını çekeceğim artık :(
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #7
Kedi mi 200 kiloluk kaplan mı bu?
Abim şu sıfata bakarmısın.

IMG-20191009-WA0001.jpg

Elemanın tipinde meymenet yok. Canım anam oğlum oğlum diye seviyor. Ben 2 hapşursam önüme 1 tas çorba geliyor bu şerefsiz iki hapşursun soluğu veterinerde alıyoruz sen hesap et. Anama dedim oğlun gitarlarımı kırdı " o yapmaz sen yeni gitar istiyorsun diye sen kırmışsındır " dedi. Napalım anam seviyor diye katlanıyorum.
 
Son düzenleme:
My brothers and sisters;

I'm done, I'm done.

While my cat was running around the house with its tail off, it entered the guitar stand like a kamikaze and knocked it over.

I caught the electric guitars at the last moment, but I couldn't hold the acoustic guitar (to be honest, I didn't even touch the acoustic guitar to save the electrics)

The body was cracked, the handle was broken, as you know, it was left in my hand.

Well, here's the classic question. Is there a luthier in Istanbul, preferably on the European side, who does a clean job within the limits of reasonable numbers?
Hello. I am luthei in Kadıköy. Eagle sign. this is my number 05521582807
whatsapp'ta bana yaz
 
Geri
Üst