İstanbul Rock-Metal içerikli Amatör İnternet Radyosu idare etmek isteyen var mıdır?

Yaklaşık 1.5 senedir bu çerçevede yayınlar yapıyoruz. Haftanın tüm günleri yayın olduğu zamanlar da oldu. Şu an sadece 3 gün ve başka radyolarla ortak yayın şeklinde devam ediyoruz. Bu işi hobi olarak seven, takip edip, radyoyu idare etmek isteyen birine radyo bölümünü devretmeyi düşünüyorum.

Devir sebebim, yayın saatlerinde doğaçlama müzikle ilgili başka bir yayın açmak istemem, ninbot sitesindeki yayınlardan eleyip başka bir radyoya taşımayı planlıyorum. Yoksa sohbet ortamı ya da yayınlar gayet keyifli oluyor.

Yapılması gereken en zor iş yayın saatlerinde günü ayarlayıp (21:00'den sonra genelde) ortamda bulunmaktır. Bunun yanında radyo panelinin kodları, radyo sitesi üzerinden ufak bir stream ayarı gerekiyor ki kod bilmenize gerek yok sadece kopyala-yapıştır yaparak bu kısımları düzenleyebilirsiniz. Her şey hazır ve çalışır durumdadır.

Hani ilgili bir arkadaş çıkar, emek sarfedip radyoyu ilerletir sonra kendi radyosu ile devam etmek isterse falan bu tarz şeyler de olabilir. Ben tekrar dönüp radyo benimdir falan demeyeceğim. Zaten bildiğim bir konu da değil. Bilen biri, ayrıca kendisi yayın da yaparsa mevcut takip eden az sayıda kişiyle birlikte ortamı güzelleştirebilir.

Prensipler meselesinde anlaşmamız gerek tabii.

Çok uzak bir ihtimal ama yine de bir buraya ilan bırakmak istedim. Mevzunun tamamen hobi olduğu, maddi bir getirisinin olmadığı ya da geleceğe yönelik böyle bir planın olmadığını vurgulamak isterim. Kullanılan hizmetlere para ödemediğimiz için bu konuda kafamız rahat. Bu tarz hizmetler var oldukça kolektif olarak içerik üretebiliriz.
 
Geri
Üst