İstanbul İstanbul'da vokal arıyoruz

Sosyal medyaya kendi bestelerimiz ve coverlar olmak üzere içerik üretip, belirli kitleye ulaştıktan sonra spotify gibi dijital platformlarda ilerleyebileceğimiz bir vokal arkadaş arıyoruz,.
Şimdilik iki gitaristiz, gidişata göre bas gitar ve davul ile birlikte beş kişilik profesyonel bir grup oluşturmak da muhtemel planlarımız arasında.
Yeni ve henüz kesin hatları çizilmemiş bir proje dolayısıyla ilgili arkadaşlar kendi fikirlerini de bizimle paylaşabilir.
merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz ig:rmnsncr
 
Merhaba 21 yaşındayım solistim bir grup kurup İstanbul ve zehir dışı sahne yapmak istiyorum eğer sizde isterseniz 05535117238 burdan ulaşabilirsiniz sesime güveniyorum
 
Selamlar, uzun zamandır gitar çalıyorum, saksafon da çalabiliyorum, vokal olarak deneyim sahibi değilim ama ses rengimin iyi olduğunu düşünüyorum düşünürsen 0532 341 60 11 numaram, whatsapp'dan yazabilirsin.
 
Kanka vokal için çok ideal bir arkadaşım var ses sanatçısı biz de grup arıyoruz benimle iletişime geçersen sana sesini de atarım dinleme fırsatın olur beğenirsen yolumuza devam ederiz ki beğenmemen mümkün değil Instagram adresim admybk
 
Geri
Üst