Çoban

the pımple dan berıdır takıp ettığm sevdığım grup ruhun gemısıyle mıllermusuc factory de basarılar:)
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Tesekkurler bize olan ilgine alakana,, en sevdigimiz sevenimizsin ;) Yarisma demisken, bi arkadasim bu yarismada torpil dondugunu falan iddia ederek kafami bulandirdi :? umarim o yaniliodur :roll:
 
mmf d ılk ona grmesenzde bızm ıcn bırıncı sızsnz :) zaten ılk onda bıseye benzemıyo (çapıt harıc) umarm onlar kazanrda hakeden kazanmıs olur..
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #5
cok sagol moralci :) bizde capit istiyoruz ve ole bekliyoruz, bakalim nolcak bi surpriz olurmu ki, surpriz olmasi pekde surpriz degil :s maalesef
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Arkadaslar yeni kurulan grubumuzla bir tanitim organizasyonunda yer alcaz.. Birazcik aceleye geldigi icin ve bizimde henuz 2 aylik bi topluluk olmamizdan sebep 6 - 7 sarkilik bir playlistte sahneye cikicaz.Bunlar kendi bestelerimizden olusan sarkilar. Belki bir yada iki cover olur. Kisa bi gosteri olcak ama orda birlikte olmak herseye ragmen guzel. Bizden once ve bizden sonra cikicak gruplarda oldugu icin eglenmeye devam edicez, problem yok. En kisa zamanda genis bi playlistle tekrar birlikte olucaz. Birazcik eglenmek isteyen herkesi oraya bekliyoruz..

Çoban@Eksi limon/taksim
16 kasim '08 pazar gunu 21:00-22:00

Playlist

1- Night
2- Mutluluk masallarda
3- Ruhun gemisi
4- Girme koynuma
5- Paramparca
6- Dunya dunya

* Playlist "+" guncellenebilir

* Giris ucreti 10 ytl olup, +1 bira / yerli icki ucretsizdir
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #8
Bi hayli kalabaliktik ve cok eglendik. Canli performansimizi dinlemek isteyen varsa, myspace imize ekledik,, hemen profil sayfamizda.. .bunun icin 5 dakika ayirirsaniz seviniriz..
 
tesadüf diye bişey varsa ben insan degilim..
biliyorum ne dedi bu deli diyceksiniz de çok da önemli degil açıkçası..
başarılar ne diyelim..
 
http://myspace.com/cobanband

* Demo yarin gece spaceden kaldirilacak..

"Yeniden BombA gibi geliyoruz Yeni demomuzdan bir kisim yukledik.. Totalde yaklasik 5 dakikayi bulucak sarki. Vocalleride henuz kaydedilmedi. En gec 1 haftaya kadar bitmis olur. Dinliyeceginiz kadari icin dusuncelerinizi iletirseniz memnun edersiniz,,, Sevgilerle" Çoban
 
çoban hikayesi yazmıştım. sonra turkrock ı açtım. karşıma hemen de çoban isimli müzik grubu çıkınca şaşırdım. tesadüf hikayesi bu. ayrıntılı anlatamadım şimdi de sen anlamış gibi kabul et:)

sevimlisiniz çünkü henüz maskeniz yok. oldugunuz gibisiniz. bu yüzden çok güzelsiniz. daha 17 17 hesabı.. başarılar ciciler..:)
 
selam arkadaşlar. girme koynuma'nın akustik versiyonunu kaydetmiş bulunmaktayız. şarkıyı http://myspace.com/cobanband adresinden dinleyebilirsiniz. edinmek isteyen arkadaşlar olursa, [email protected] adresine ulaşmaları yeterlidir. size mail aracılığı ile yollarız. ayrıca şarkının bol enstrumanlı asıl kaydı, kasımın ilk haftası gerçekleştirilecektir. teşekkür ederiz.

girme koynuma

gitti, ardına bakmadan karıştı karanlığa
düştüm peşine, perdeler açıldı sonsuzluğa
çoktan küllere gömülmüş bir alevmiş
ve dedi; "seni ısıtan içinde uydurduğun yalan"

söyler susamaz (ah) içimde büyüttügüm
ölmüş yaşamaz (ah) ellerinle küçülttüğün
sorma söylemem, (hem) ben çoktan söyledim
sanma aynı bekler, bırakıp gittigin hevesler

gelme yanıma ben o değilim
girme koynuma soğuktan eririm
 
İlk demo albümümüz olan Hasta Ruh, 29 nisan 2011'in ilk saatlerinde download'a sunulmuştur. 8 şarkıdan oluşan bu albümün kayıt süreci maddi ve manevi açıdan oldukça sıkıntılı geçmiş olsa da sonunda albümü yayınlanmanın verdiği mutluluk paha biçilemez. Albümün kayıtları ve mixleri yine Çoban tarafından yapılmıştır. Üzgünüz ki sınırlı olanaklar dahilinde yaptığımız kayıt ve mixler dilediğimiz gibi net ve bangır bangır olamadılar. Fakat müzikalite olarak güzel şeyler verdiğimize inanıyoruz bu albümde. Albümü Audio Cd olarak edinmek isteyen arkadaşlar için yakın zamanda gidip alabilecekleri yerler hakkında bilgi vereceğiz. Aşağıdaki linkten mp3 formatında indirebilirsiniz. İyi dinlemeler. İyi kalın.

http://www.mediafire.com/?zs5t3vasw1vunb1

(tıklayınca açılmaz ise linki kopyalayıp tarayıcınıza yapıştırınız.)

Albümün tracklist'i şu şekildedir;

1-Hasta Ruh
2-Kaybeden
3-Pus
4-Güz Şarkısı
5-Yeni Biri
6-Hırıltılar
7-Dayan Aklım
8-Paramparça

* indirmeden dinlemek için;

http://myspace.com/cobanband
 
Geri
Üst