İstanbul Bursa'da çeşitli tarzlarda çalacak beste&cover grubuma elemanlar arıyorum

Bursa'da çeşitli tarzlarda çalacak beste&cover grubuma elemanlar arıyorum. Trio şeklinde blues band,alternatif rock beste şarkılarıma da aynı ekiple devam etmeyi düşünorum.
Besteler nostaljik marş armonik şeklinde gary moore balladları gibi düşünebilirsiniz. Queen,bon jovi gibi rock grupları da keyfekeder çalınır. Öncelik beste lansmanı kabarda dar olan sahneye 3 4 kişi eter diye düşünüyorum. Bizatihi bendeniz solo gitar vokal, bas gitarda çılgın slapper bir arkadasım var fleadan hallice. Davulcu arıyorum gönüllü böyle sadece piyasa ve kaşe odaklı değil. yerimiz stüdyomuz var elektro ya da akustik davulunu kurabilir. Mekan studyo akustiği iyidir haftada 1 jam yaparz çalışırız kayıt alırız. Öncelik araışım davulcu, sonrası ritim gitar egolu olmayacak soloya çok karışmayacak olmadık yerde besteler benim çünkü müdahale de etmeyecek. saksafon varsa beri gelsin hali hazırda var ancak gelişim evresinde..bestelere bahar aylarında klip çekilecek ekibi şimdiden kurmam lazım. Projeler side projeler büyük. işten dolayı yarışma fest vs çok olmaz ama prof. video kayıt alırız youtubeda yayınlarız. Sayemde kendini gösterme imkanı da elde edebilirsiniz besteler aranjeler sağlam patlayadabilir uğraşacagız. Bas,davul,bayan back vokal, ritim gitar vs bekliyorum deneriz oluyorsa devam ederiz. Esen kalın...

Geri