İstanbul Efsanevi bir rock grubu kurmak!

Merhaba arkadaşlar 20 yaşındayım elektro gitar çalıyorum kardeşim de 15 yaşında baterist ikimiz de amatörüz ve Rock’ın tüm türlerini seviyoruz. En sevdiğimiz gruplar The Beatles, Queen, Ramones, Radiohead, The Smiths, Interpol, The Cure, Japan, ayrıca David Bowie. 15-22 yaş aralığında kafa dengi, rock star ışığı olan basçı ve solist arıyoruz. Başka enstrümanlara da açığız. Amacımız her açıdan başarılı ve eğlenceli bir grup kurmak.
 
Merhaba ben de sizin gibi Beatles, Queen, Litre Richard , Elvis Presley dinliyorum ben müzik sentezlemeyi seviyorum doğu müziği ve batı müziğini harmanlayıp yen bir müzik ortaya çıkarıyorum çok iyi şarkı sözü yazıyorum ve İskandinav mitolojisi hakkında müzik yazıyorum umarım yakında hep beraber yükseliceğiz
 
Merhabalar. Ranfor Rock grubuyuz. İlanınızı okudum. Eğer düşünürseniz RANFOR ROCK grubunun elektrogitariste ihtiyacı var.
Türkçe ve Yabancı repertuvarımızın yanına bestelerimizi koyacağız. Yarım bıraktığımız sahnelere döneceğiz. Ciddi çalışan disiplinli bir grubuz.
Bizimle birlikte hedefinizi kovalayabilirsiniz. İrtibat numaram 0533-4266180 Mehmet Şevki Ünlü
 
Geri
Üst