Catwalk

ehe erince katılmakla kalmayıp bide ekleyim dedim insanlardan elektirik almak güzel bişey tabii enerjik başlıosun ve güzel bir sona ulaşıo herşey ama bi yandan da birazda kendiniz için yapmalısınz müziinizi insanlar eylenmiş dinlemiş dinlememiş çok da önemli deil aslında ama herşeye raamen çok iyidiniz bunun sizde farkındaysanız hiç sorun yoktur zaten.konser bitincede söylediim gibi herşey rayına oturmuş gibi gayet profesyonelce çaldınz çok beendik biz bööle deam edin.görüşmek üzere...o tıra gelincede nasıl bir adammış o ya on metrelik aracı kutu kadar benzinlie soktu ya helal olsun :) :)
 
eywalla

muzigi zaten kendin icin yaptigin zaman keyifli ve anlamlı olur, biz alistik insanların öylesine eglendigine, önemli olan kendin keyif almak sahneden, bunu da dün yine gördük, kendin için ordasın... geldiginiz ve DINLEDIÐINIZ için teşekkür ederis, biz de sizi ankaranın en eglenceli en feel-good grubu sectik ardayla özellikle, hepimis cok seviyorus gitgide, ben hala sizden bob dylan calmanizi istiyorum israrla, sizle konsere cikmak keyifli zaten, siz de dogru yoldansınız, umarım yollarımız hep açık olur...

locus solus a cok tesekkur ederis her sey icin
orda olanlara ve sizlere
 
Slm beyler..geçen konseriniz iyidir umarım kusura bakmayın gelemedğmz için..hakkımızdaki olumlu görüşleriniz için sağolun.. bidahaki sefere beraber bişeyler yapmak dileğiyle eyvalla....
 
hahayttttt..
çok sagolun hepiniz. ya o tır inanılmazdı ya. gerizekalı adam. çok guldum ya. olm gerçekten Şaka Gibi çok eglendim ya çok guzel. kesin beraber yapalım yine konserleri.
Silicone içinde abi çok iyiymiş ben dinleyemedim ama. en yakın zamanda bi yerde bi şekilde dinlicem berbaer konser falan ayarlarız..
hadi optum.. TIR TIR TIR TIR TIR TIR TIR TIR TIR TIR TIR
 
ehe tabiiiki beraber yapalım. bizde sizle konser vermekden büyük zevk alıyoruz ve bu arada catwalk grubunu şakagibi olaraktan kardeş grup ilan ediyoruz.beraber nice konserlere hadi bakalım tır trı tır :) :)
 
hohohoho burnuma alkol kokulari geliyor ne o icip icip foruma mi takildinis hehehe saka bi yana kardes gruplar listesinis tabi ki de (silicone, bedroomdrunk la beraber)

peace love unity ! 8)

en yakın zamanda bi konser düsenlemesine başlamayi teklif ediyorum
bizim bu sıralar kayıtlar + gölge pub da program başlayacak o yusden organizator kisilikli arkadaslara duyurulur, kardes gruplarla her zaman konsere cikmaya haziriz...
 
bak ne hoş ne güzel bir mesaj yauv...hay ağzına sağlık mehmetim :) kısmetse konser de olur tabi neden olmasın kazanan kardeşlik olsun :D
 
katılırım herkeşlere ben de.el ele bir konser şöyle tatil öncesine tıklım tıkış olacak bi mekanda uzun sürecek canlı bir konser olsun beee.4-5 grup yapalım bu işi party hesabı!nasıl olar?
 
maşallah..
dediyim gibi ocagın sonunda bi parti daha ayarlamayı ve sizi cagırmayı umuyorum..
olaki daha erken bi konserden haberiniz olur hünkâr bile beğendi kardeslerinize haber vereceginize eminim..
gölgede basarılar cok öptüm memo ve saz arkadasları...
 
arif beycigim organizasyon hakkında haberlerinisi beklemekteyis, yanliz son 4 aydir yasadigimis deneyimler(deneyimsizlikler de diyebiliris) yusunden bazi gicikliklarimis oldu belli olaylarla bu yusden organizasyonlar belli oldugunda bunlari konusmaliyis ve bazi seyleri soylemeliyis size gerci ayarladigin locus solus konseri gayet guseldi mesela... :)

tesekkur ederis sarap hanim, bekleris 7 ocaktan itibaren cuma aksamlari gölge pub a .. :)
sadece sarap hanimi degil her birinisi ,yaw zaten usenmesem koca koca yazicam bi ara program var diye ama usengeclik bisi kotu işte...:)

neyse gorusurus :)
 
kendi adıma catwalk'un yeni yılını kutluyorum,umarım yeni yılda yeni parçalar ve bar programınızla kalıcılık adına bir şeyler yaparsınız!yeni yılda yolunuz da farını da açık olsun!!!
 
Geri
Üst