Mooer GE 200 kayıt problemi

Merhabalar,

Mooer Ge 200 prosesörüm var bilgisayarıma direkt bağlayıp uygulamasından ton edit vb. işlemler yapabiliyorum ancak Mixcraft veya reaper üzerinde cihazı görebilmeme rağmen kayıt için kanal seçtiğimde ilgili cihazın bağlı olduğuna emin olun uyarısı alıyorum. Başına farklı veya bu cihazda böyle bir sorun gelen var mıdır? Yardımınızı rica ederim.

Teşekkürler.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #3
Merhaba,

Aynen dediğiniz gibi asio4all kurdum. Önce onunda çare olmadığını düşündüm ancak Reaper 5'de ve Mixcraft 9'da asio config kısmından ayarları deneme yanılma yöntemi ile kurcalayınca sorun çözüldü. Benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için bilgi olsun.
 
Merhaba konudan bağımsız ama cihazdan memnun musunuz ben dr almayı düşünüyorum nux cerberusla arasında kaldım
daha önce ge 250 ve ge 300 kullandım. ama size faydalı olacak bir şeyler söyleyebilirim. arasında kaldığınız iki cihaz birbirinden çok farklı ürünler. ge 200 modelleme prosesörüyken cerberus modelleme yapmaz, içinde iki tane analog drive pedalı ve ek olarak modulation efektleri bulundurur. ge 200 kullanmak için amfiye ihtiyacınız yoktur çünkü içinde onlarca amfi ve kabin simülasyonu vardır. ama cerberus için mutlaka amfi gereklidir. cerberus'a bir nevi kompakt pedaboard denebilir. ge 200 ün içindeki tüm efektler dijitaldir. konuyu açan arkadaş size daha fazla yardımcı olacaktır.
 
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
  • #6
Merhaba konudan bağımsız ama cihazdan memnun musunuz ben dr almayı düşünüyorum nux cerberusla arasında kaldım

Merhaba,

Nux kullanmadım o yüzden yorum yapamam ancak @delil gayet iyi açıklamış.

Mooer Ge 200 için şunu söyleyebilirim, ben engl tona hayran biri olarak gayet memnunum, çoğu prosesörde ya engl modellemesi yok yada başarısız. Genel olarak hi gain gerektiren ( death metal vb.) bir iş yapacaksanız direkt alın derim.
Dün amfiye return'den girdiğimde ton bir tık çamurdu o da büyük ihtimal benim hatam (Cabin sim ayarlarını tam yapamadım büyük ihtimal, doğru ayarlamayı öğrenince onuda burada yazarım) onun dışında gayet hacimli analoğa yakın tonlar aldım.
 
Geri
Üst