İstanbul Eglence- profesyonel amaçlı Türkçe rock gurubu kuralım istiyorum

Merhaba
Ben Ali 37 yaşındayım, konservatuar tiyatro mezunuyum. Aktif olarak tiyatro agirlili oyunculuk yapmaktayım. Kadıköy de oturuyorum . Benim en büyük hayalim rock gurubunda solist olmak. Bunun için çok da birşey yapmadım. Klasik, akustik gitar caliyorum muhteşem derece değil ama hızlı gelistirebilirim. Sesim güzel söylüyorum mütemadiyen. Eglenebilecegimiz, uyum sağlarsak profesyonel mecraya adım atabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Tek isteğim saygı.
 
Son düzenleme:
Merhaba
Ben Ali 37 yaşındayım, konservatuar tiyatro mezunuyum. Aktif olarak tiyatro agirlili oyunculuk yapmaktayım. Kadıköy de oturuyorum evliyim ve bir kızim var. Benim en büyük hayalim rock gurubunda solist olmak. Bunun için çok da birşey yapmadım. Klasik, akustik gitar caliyorum muhteşem derece değil ama hızlı gelistirebilirim. Sesim güzel söylüyorum mütemadiyen. Eglenebilecegimiz, uyum sağlarsak profesyonel mecraya adım atabileceğimiz arkadaşlar arıyorum. Tek isteğim saygı.
özel mesaj gönderdim
 
Selam her tür çalabilen bir gitaristim fakat daha çok blues ve türevlerini çalıyorum ve bende bu tarz üretmek ve coverlar yapmak için grup arıyorum yaşım 22 Instagram unlu_5584 den iletişime geçebiliriz.
 
Merhaba biraz genç kaçacağım fakat hem oyunculukla hem de müzikle ilgilenen birisi olarak en azından tanışmak isterim ister buradan ister de instagramdan (@vasfiben) iletişime geçmenizi çok isterim
 
Türkçe Pop ve Rock yapmak isterseniz, ritm gitar olarak eşlik edebilirim.
Anadolu yakasındayım, yaş 48 haftaiçi akşam Kadıköy'de prova alabiliriz.
 
Geri
Üst