Neverland(dreamtone)

Dreamtone & Iris Mavraki’s Neverland albümü "Reversing Time" dahilindeki, BLIND GUARDIAN grubu vokalisti Hansi Kürsch’ün seslendirdiği "To Lose The Sun", AFM Records tarafından yayımlanan "Power & Glory: The Best Power Metal Hymns – Vol. 1" toplama albümünde yer alacak. 2 Mayıs 2008 tarihinde yayımlanacak bu albümde, Dreamtone & Iris Mavraki’s Neverland dışında, Nightwish, Helloween, Gamma Ray, Rage, Hammerfall, Jon Oliva’s Pain, Primal Fear, Brainstorm, Circle II Circle, Mystic Prophecy, Sonata Artica yer alan diğer gruplardan bazıları.
 
22 Mart Cumartesi günü gerçekleşen Ankara, Manhattan konserimiz öncesinde, mekanda 18 yaş sınırı uygulamasının olması ve bundan haberdar edilmememiz sebebiyle 18 yaş ve altındaki dinleyicilerimiz konsere girememişlerdir. Yaş probleminden dolayı konserimize gelen ve geri dönen tüm dinleyicilerimizden bu tatsız olaydan ötürü özür dileriz. Bu uygulamanın tamamen bizim dışımızda geliştiğini ve tüm çabalarımıza rağmen bu uygulamayı değiştiremediğimizi de ayrıca bilginize sunarız.

Dreamtone
 
DREAMTONE @ HÜROCK 2008

Dreamtone, 26 ve 27 Nisan'da düzenlenecek olan Hürock 2008 Festivali kapsamında 27 Nisan Pazar günü Haggard ile birlikte Ankara Anatolia Showland'de sahne alacaktır. Detayları Biletix sayfalarından ve sitemizin konserler bölümünden görebilirsiniz.

Facebook Event Page

hurrackpos.jpg


Konserler ile ilgili detaylı bilgileri Biletix sayfalarında bulabilirsiniz :

http://www.biletix.com/event.htm?id=JVM17
 
NEVERLAND videomuzun yaratıcısı siz olun!

Animasyon sanatıçısı mısınız? Dünyaya ne kadar yetenekli ve iyi olduğunuzu göstermek ister misiniz?

O halde Dreamtone & Iris Mavraki's NEVERLAND'in ilk klibinin yaratıcısı olmak için bir şansınız var!

"To Lose The Sun" ("Reversing Time" albümümüzden) parçamıza kendi hazırladığınız bir animasyon klibi yapın ve bize yollayın! En iyi video grup elemanları tarafından seçilecektir ve yaratıcısın ismi video klipte yayınlanacaktır. (Bu da toplama DVD'ler televziyon yayınları gibi alanlar demektir.)

Kurallar çok basit:

1. Video şarkının sözleri ile alakalı olmalıdır (Şarkı sözlerini burada bulabilirsiniz.).
2. Animasyonlar tamamen eşsiz ve kişiye özel olmalıdır. Başka video kliplerden görüntüler kullanılamaz.
3. Video içinde, hikayede bir yerde grubun logosu bulunmalıdır. Bu örneğin bir karakterin üzerindeki t-shirtün üstünde olabilir ya da bir posterin üzerinde. Hayal gücünüzü kullanın!
4. Çıplaklık ve aşırı şiddet unsurları kesinlikle kabul edilmeyecektir.
5. Yarattığınız animasyon video'yu internette yayınlamayınız. (YouTube vs.)
6. Videonun sahip olması gereken teknik bilgileri şu şekildedir :
Mpeg2 formatı
16:9 pixel aspect ratio
720x576 pixels at 72 dpi
29,97 frames per second
44.1khz wav audio


7. Video bir DVD üzerine yazılmalı ve aşağıdaki adrese gönderilmelidir :

Orpheus Spiliotopoulos
For: NEVERLAND VIDEO CONTEST
Rineias 7
11362, Kypseli
Athens
GREECE


Yarışma 27 Temmuz 2008'de sona erecektir.

Son olarak tam iletişim bilgilerinizi paketin içine ya da üstüne yazmayı kesinlikle unutmayınız.

En iyi animasyon kazansın!
 
DREAMTONE @ ODTÜ BAHAR ŞENLİKLERİ

Dreamtone, 10 Mayıs 2008 Cumartesi günü saat 17:30'da Cem Köksal & Joe Lynn Turner ile birlikte ODTÜ Bahar Şenliği kapsamında ODTÜ Stadyumu'nda sahnede olacaktır. (ODTÜ Bahar Şenlikleri ücretsizdir.)
 
n600157045_850701_2352.jpg


Dreamtone, 15 Mayıs Perşembe günü, Istanbul Üniversitesi 2008 Bahar Festivali kapsamında saat 21.00'da Istanbul Üniversitesi Avcılar kampüsünde sahnede olacaktır.

Metal Legion Open Air Festival I

Geçtiğimiz sene, İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Kültür Kulübü Bahar Şenliği kapsamında gerçekleşen "Metal Günü"'nün, ikincisi bu sene, farklı bir isimle yapılıyor.

METAL LEGION I ismini alan festival, 5-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşecek Bahar Şenliği'nin, 15 Mayıs 2008 - Perşembe günü, saat 14:00-23:30 arasında gerçekleşecek. Festivalin yapılacağı yer ise İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsü Öğrenci Kültür Merkezi (ÖKM) Otoparkı.

METAL LEGION I'e katılacak gruplar:

Soul Sacrifice (İstanbul) (Death Metal)
Dreamtone (Ankara) (Heavy / Progressive Metal)
Nettlethrone (Ankara) (Death / Melodic Death Metal)
Dawnfall (İzmir) (Heavy / Progressive Metal)
Unleash (İzmir) (Death / Thrash Metal)
Latent Hopes (İstanbul) (Cover)


METAL LEGION I'e olduğu gibi, tüm şenliklere de katılım ÜCRETSİZ'dir ve tüm şenlik etkinlikleri okul dışından katılımcılara açıktır. Etkinliğe katılanlar yiyecek ve içecek ihtiyaçlarını da İşletme Fakültesi önüne kurulacak yemek standından sağlayabilirler.


ULAŞIM KONUSUNDA

Ulaşım için Cevizlibağ - Avcılar seferleri yapan metrobüsler kullanılarak, son durakta inilebilir. Onun dışında, diğer yerler için gereken bilgileri aşağıdaki adreslerden alabilirsiniz:

http://www.iett.gov.tr/saat/orer.php?hid=hat
http://www.ido.com.tr/

NOT

Etkinliğe katılacak kişilerin, yanlarında kesinlikle nüfus cüzdanı, ehliyet, öğrenci kimliği vb. bir belge bulundurmaları rica olunur. Bu, girişte yaşanacak olası bir problemin engellenmesi için önemlidir.
 
Herkese merhaba,

İki yeni güncelleme ile karşınızdayız :


1) Bas gitaristimiz Can'ın yeni Mayones Elegance 6 Custom bas gitarı sonunda eline ulaştı. İlgilenenler için 2 adet fotoğrafını aşağıda görebilirsiniz.

canmayo2.jpg


canmayo1.jpg



2) Son olarak da uzun bir aradan sonra yeni bir 'blog' yazısı yazıldı.
Okumak için aşağıdaki ilgili bağlantılara tıklayabilirsiniz.

Türkçe Blog : http://dreamtone.net/bl0g/?p=12
İngilizce Blog : http://dreamtone.net/blog/?p=12

---

10 Mayıs Cumartesi ODTÜ Bahar Şenlikleri ve 15 Mayıs Perşembe İstanbul Üniversitesi Bahar Festivalinde görüşmek üzere!

---
 
klip çalışmasını bence kendiniz yapsaydınız.yada bu kadar profesyonel çalışıyorsunuz.klip içinde profesyonel birisi ile çalışabilirdiniz.ama tabii en doğrusunu siz bilirsiniz ?
 
ANKARA ATATÜRK ANADOLU LiSESi KONSERi

Dreamtone, 11 Haziran Çarşamba günü saat 17.30'da Ankara Atatürk Anadolu Lisesi'nde Demir Demirkan ve Malt ile birlikte sahnede olacaktır. Gelişmeleri ve güncellemeleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Adres:
Konya Yolu Başkent Öğretmen Evi arkası
06500 Beşevler / ANKARA / 312 212 60 55-56
 
Reversing Time - Sound Check Birincisi!

Dreamtone & Iris Mavraki's Neverland ile çıkarttığımız ilk albümümüz "Reversing Time", Metal Sound Magazine'in Sound Check listelerine, 8,43 puanı ile 1. sıradan girdi.

Bize bu uğraşımızda devam etme cesaretini ve şevkini veren tüm takipçilerimize ve dinleyenlere teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde yeni Neverland ve Dreamtone haberlerinin de yer alacağı günlük sayfalarımızı takip etmeyi unutmayın.

Tüm Liste >>
http://www.metal-sound.net/soundcheck.php?lang=en

Arşiv Resimi >>
http://www.in-neverland.com/site/images/soundcheck.jpg
 
REVERSING TIME TÜRKİYE'DE!!

29 Şubat 2008'de tüm dünyada yayımlanan, Dreamtone & Iris Mavraki's Neverland grubunun albümü "Reversing Time" Temmuz sonu, Ağustos itibariyle Türkiye'de!

Türkiye'ye özel olarak üretilen bu versiyon, hem Avrupla limitli sürümünde bulunan "Once Again This Life" parçasını, hem de sadece bu sürüme özel olarak eklenen "Reversing Time" ve "To Lose the Sun" parçalarının demo versiyonlarını ve 24 sayfalık, kayıt fotoğrafları ve grup elemanlarının yorumlarını içeren yeni kitapçığı, özel kutusu ve t-shirtlü / t-shirtsüz iki farklı opsiyonu ile piyasada.

Sadece Türkiye'de dükkan bazlı satışı yapılacak bu albümün yurtdışından temini için Dreamtone E-dükkan'ı ziyaret edebilirsiniz. E-dükkan kullanacak dinleyicilerimiz için satış kayıtları Temmuz son haftası itibariyle başlayacaktır.

Kod:
** Bu versiyon sınırlı sayıda basılmıştır **

cover_medium.jpg
 
REVERSING TIME SPECIAL EDITION SATIŞA ÇIKTI!
Sınırlı sayıda basılan, Dreamtone & Iris Mavraki's Neverland albümü "Reversing Time" özel versiyonu satışa çıktı. Şu an için sadece Ankara Zıd Müzik ve E-dükkanlarımız üzerinden satılan ürün için yeni satış noktaları çok yakında eklenecektir.

Special Edition:
- Avrupa Limitli versiyonunda yer alan "Once Again This Life" parçasını
- Sadece bu ürüne özel olan Reversing Time demo versiyonunu
- Sadece bu ürüne özel olan To Lose The Sun demo versiyonunu
- 24 sayfa DVD boyutunda, ekstra içerik ve yeni tasarımıyla albüm kitapçığını
- Yeni ve özel ambalajını da kapsamaktadır.

Bu ürün YALNIZCA ADI GEÇEN YERLERDE SATILMAKTADIR:
Dreamtone / Neverland E-dükkan
Zıd Muzik, Shades Music, Orta Dunya ve Dost Kitabevi (Ankara).


Yeni satış noktaları en kısa sürede eklenecektir. Lütfen güncellemeler için siteyi takip ediniz.

http://www.dreamtone.net/tr/shop.htm

.
 
Geri
Üst