KAYNAK VE TAVSİYELER (TEKRAR)

Songsteer uygulamasını da öneririm. Özellikle mobilde lifetime satın alma teklifi güzel. Webde üyelik aylık olarak işliyor. Mobilde aynı playstore hesabıyla tablete de ek ücret ödemeden kuruluyor. Fiyatı mobil için uygun(ben yaz-ilk bahar gibi aldığımda 25₺ idi ücreti). Tavsiye ederim.

Kardeşim sen banı hak ettin . Bu kadar uzun yazılır mı napıyosun ?? Ayrıca bu diğerlerinden de fazla bunun sonu davaya kadar gider edeceğim , hakkımı arayacağım . Peşini bırakmayacağım bu işin . GÖRKEM ABIN
Birileri komiklik yapmaya çalışıyor. bence arkadaşlarının değerini bil bu zamana kadar hiç dalga geçmemişlerki bu seviyede şakalarını düzeltememişsin.

Öğrenmek için değil tam olarak ama backing track üzerine sallamadan bilinçli çalmak için şu başlığı açmıştım, altına eklemeler de yapılmış: ...

Öğrenmek için değil tam olarak ama backing track üzerine sallamadan bilinçli çalmak için şu başlığı açmıştım, altına eklemeler de yapılmış: ...

Songsterr da youtubedan besliyor backing tracklerini üstadım. İster orijinalini çalın isterse backing track seçin. Opsiyon var.

Edit : ekran görüntüsü.

IMG_20240112_123606.jpg

Son düzenleme:

Geri